Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Ko kaže da su forumi izumrli?

Najpoznatiji svetski forum Reddit je prošle godine izneo podatke o broju mesečnih aktivnih korisnika kojih je bilo 330 miliona. Ove godine Reddit ima razloga za slavlje — zabeležili su porast od 30%, što iznosi milion aktivnih korisnika za samo godinu dana.

Porast Reddit-ovih korisnika je od značaja jer sajt koji okuplja ljude na osnovu zajedničkih interesovanja sada zvanično ima više korisnika od Twitter-a. Reddit je prošle godine radio veliki redizajn koji je odmah pokazao veći engagement na toj mreži. Njihova platforma nastavlja da raste, a počeli su i da obraćaju više pažnje na oglašavanje i trude se da prošire i poboljšaju segment advertajzinga na svom sajtu.

Osim broja korisnika, Reddit je ostvario značajan porast objava — ove godine ih ima 199 miliona. Mesečni pregledi su u odnosu na 2018. porasli za 53%, a zabeležili su i porast komentara — 1.7 biliona što je 37% više nego prošle godine.

Zanimljivo je da i Pinterest ima više korisnika od Twitter-a (čitav milion). Twitter definitivno gubi na popularnosti, a novi trendovi će pokazati kako će se to dalje odraziti na ostale društvene mreže i korisnike.

Izvor: Represent Communications

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!