Ko je najbolji PR stručnjak u hrvatskoj politici saznaćemo na Weekend Media Festivalu

REGION – Ko je u svetu političkog PR-a dostupan, brz, elokventan, konkretan i korektan, a ko se ne javlja na telefon kad je bitno, saznaćemo na 12. Weekend Media Festivalu koji se ove godine održava od 19. do 22. septembra u Rovinju.

Državne institucije moraju biti transparentne u svom radu i na raspolaganju za upite medija, no je li to realna situacija u Hrvatskoj? Osobe zadužene za komunikaciju sa medijima ponekad nestanu sa radara, uglavnom u situacijama koje su problematične, a kojih našoj politici ne nedostaje. Ko najbolje upravlja komunikacijama, a ko se služi manipulacijama?

Na Weekend Media Festivalu ove će godine po prvi put biti proglašeni najbolji hrvatski politički PR-ovci. U anketi koju Weekend organizuje u saradnji s agencijom Ipsos učestvovaće novinari koji prate rad Vlade, Ministarstava, Sabora i Ureda Predsednika u Hrvatskoj i ocenjivati PR-ovce s kojima najčešće sarađuju. Navešće najbolje i najlošije prakse s kojima su se susreli, upozoriti na probleme u odnosu s PR-ovcima i navesti karakteristike koje bi češće voleli videti kod kolega s druge strane komunikacijskog kanala.

Najveći regionalni festival komunikacija je, osim po zanimljivim predavanjima te provokativnim i konstruktivnim raspravama o trendovima u medijskoj industriji, poznat i kao mesto najbolje zabave. Ovogodišnji 12. Weekend Media Festival koji se održava od 19. do 22. septembra tako u Rovinju donosi pomno osmišljen muzički program u duhu Woodstocka, iz vremena kad je muzika bila umetnost i sredstvo otpora.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari