Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

mt:s Noć Reklamoždera: Koja reklama je ove godine osvojila publiku?

Ovogodišnja mt:s Noć Reklamoždera održaće se 7. decembra u Sava centru, a organizatori su objavili listu 10 finalista od kojih će jedna poneti tutulu publike Naj reklama u Srbiji za 2013. godinu.
“Atmosfera se polako zahuktava, uzbuđenje raste, pred nama je, još jedna mt:s Noć Reklamoždera, Noć na koju čekamo godinu dana, jedinstvena Noć koja obasjava sjajnim idejama preko 150 gradova. Noć koja više od tri decenije u svetu uveseljava milione zaljubljenika u čarobni svet reklama, “LA NUIT DES PUBLIVORES“, saopštili su organizatori.
Organizatori su za publiku na ovogodišnjoj dodeli nagrada izdvojili:

BIOSKOP – sjajnu reklamu za Mercedes, koja će već na početku večeri, uveriti publiku zašto su reklame kratki filmovi i zašto ih treba gledati na velikom platnu.

KREATIVNOST – nije privilegija, ideje se rađaju na svim krajevima planete. Ove godine najkreativnije reklame, sa najboljim pričama, produkcijom, trendovima stižu iz Engleske i Istočne Evrope.

SNAGA IDEJA – uprkos političkim problemima kroz koje prolazi Egipat, publika će videti nekoliko sjajnih reklama iz ove zemlje, veoma važnih za ovogodišnji program.

Tema 14. beogradske mt:s Noći Reklamoždera je ATLETIKA. Krajem najuspešnije godine za našu kraljicu sportova, na mt:s Noći Reklamoždera još jednom organizatori će sa publikom zajedno pozdraviti veliki USPEH NAŠIH ATLETIČARA na Svetskom prvenstvu u atletici, održanom letos u Moskvi. Biće to Noć promocije najvećeg atletskog takmičenja u Srbiji i Beogradu, 20. po redu SPAR-a –Evropskog atletskog prevenstva u krosu, koje se održava 8. decembra u parku Prijateljstva na Ušću, sa početkom u 9:45 časova, u organizaciji Atletskog saveza Srbije i uz podršku Evropske atletske federacije.
Biće promovisane i društveno korisne kampanje koje podižu svest svih građana i čine ovaj svet bezbednijim mestom za život. Biće podržana kampanja: „Kada voziš parkiraj telefon!“, koju je, u saradnji sa Upravom Sobraćajne policije MUP-a Srbije i Srpskim komitetom za bezbednost u saobraćaju, pokrenula kompanija Telekom Srbija. Kampanji su se kao promoteri pridružili i atletičari Ivana Španović i Emir Bekrić, najbolji atletičari Balkana u 2013. godini, sa namerom da se dobije što širi efekat podizanja svesti sa svim relevantnim ciljnim javnostima.
Ono što je takođe tradicija, na početku večeri, biće uručeno nekoliko najprestižnijih priznanja ljudima koji su svojim radom i aktivnostima doprineli promociji Srbije na najbolji mogući način i dali podsticaj svima nama, a i našoj kreativnosti.

Biće uručena priznanja:
Brend Srbija – priznanje za najbolju promociju u Srbije u svetu
Grand Slam – doprinos za razvoj advertajzinga u regionu
Ambasador mt:s Noći Reklamoždera – priznanje za humanitarni rad
World Tour – potvrda domaće kreativnosti od starne JMB, domaća reklama u svetskoj turneji
Naj Reklama – najpopularnija domaća reklama u 2013. godini, od strane publike.

Deset finalista za koje publika glasa do mt:s Noći Reklamoždera i od kojih će jedna poneti titulu PUBLIKE – NAJ REKLAMA U SRBIJI su:

1. Chipsy- Domaćinski
2. Jelen pivo- Miletov tajni sastojak
3. mt:s – Nova kontrola troškova
4. Frikom- Maximo
5. Na eks, After Party – Bićete zahvalni sebi ujutru
6. Vip- Zlatna ribica
7. Grand kafa- Deda Mrazovi
8. OMCAFÉ – Srkanje kafe
9. Doncafé – da merimo vreme šoljicama
10. Afrička šljiva- Za muškarce koji znaju

Publiku očekuje i mnogo dobre zabave, mnoštvo vrednih nagrada, specijalni gosti Mantock dance International, koji će zagrejati atmosferu i uveličati ovu šarenu, karnevalsku manifestaciju.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!