Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Kliping Beograd dobitnik priznanja TOP 50 najboljih online stvari u 2020.

Redakcija PC Press-a, 24. godinu zaredom, od početka razvoja interneta u Srbiji, organizovala je „TOP 50 online stvari“, jedini zvanični izbor najboljih sajtova, naloga na društvenim mrežama i aplikacija u Srbiji.

Najbolje online stvari u 2020. godini proglašene su u okviru kategorija: Vesti i mediji, eMarket, Poslovni i društveni servisi, Obrazovanje i kultura, Dom i zabava, Sport i turizam, Mobilne aplikacije, Društvene mreže (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, YouTube) i specijalne nagrade kao i nagrada publike. U svakoj kategoriji izglasano je do pet ravnopravnih dobitnika priznanja, a jedan od njih je „prvi među jednakima“ pobednik kategorije.

Agencija Kliping Beograd dobitnik je priznanja u kategoriji Poslovni i društveni servisi, dok je pobedničko priznanje u okviru te kategorije dodeljeno sajtu euprava.gov.rs. Ostali dobitnici u kategoriji su: 4zida.rs, deskandmore.rs i eponuda.com.

Na dodeli priznanja, koje je juče po prvi put održano u hibridnom formatu, nagradu je u ime Klipinga primila Ivana Daljević, Account Director agencije i tim povodom je izjavila: „Veliko je zadovoljstvo naći se u pet najboljih u ovoj kategoriji. Zahvaljujem se u ime celog Kliping tima stručnom žiriju i PC Press redakciji, a posebno bih se zahvalila i digitalnoj agenciji Likes&Cookies koja nam je bila partner u prethodnoj godini u građenju dobrog online imidža.“

Spisak svih dobitnika po kategorijama dostupan je na sajtu Top50 najbolje online stvari 2020.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!