Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

K**c pa 2020!

REGION – Pristop je, u svojoj prazničnoj kampanji, pozvao kolege da godini 2020. poruče šta im je volja. Mnogi su se od ozloglašene godine oprostili kletvama i psovkama. Pristop je cenzurirane psovke pretvorio u finansijska sredstva koja je poklonio Društvu za pomoć beskućnicima.

Sajt gde je Pristop pozvao zaposlene, klijente i prijatelje da proklinju godinu koja je na izmaku, nije imalo samo dobrotovornu namenu, već je bilo zamišljeno i kao prostor za opuštanje od nagomilanih pritisaka iz 2020. godine. Zbog pozitivnih reakcija u Pristopu su odlučili da će platforma biti javno dostupna sve do kraja godine.

„U Pristopu smo ovogodišnja sredstva za novogodišnje poklone namenili onima kojima je potrebna pomoć. Kako realne probleme obično rešavamo kroz kreativne priče koje bolje čuje više ljudi, tako je i praznična čestitka pratila naš način rada,“ saopštila je agencija Pristop.

U Pristopu obećavaju da je praznična kampanja prva u nizu društveno odgovornih projekata koji će početkom godine biti predstavljeni na novoj komunikacijskoj platformi koja će biti namenjena za pomoć ranjiivim društvenim grupama i osveštavanju o izazovima sa kojima se susreću u svakodnevnom životu.

Kreativni direktor: Peter Zabret
Vođe projekta: Ema Knez, Sanja Subić, Neža Bajželj
Komunikacijska strateginja: Meta Celestina
Odnosi z mediji: Meta Celestina, Mira Ćirović
Tekstopisec: Peter Zabret
Umetniški direktor: Matija Kocbek
Oblikovalca: Matija Kocbek, Lenart Slabe
Vodja razvoja Renderspace: Peter Rožac
Oblikovalec Renderspace: Gregor Pogačnik

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!