Karolina Galácz na festivalu #kaktus2019!

Karolina Galácz, Creative Director u agenciji DDB Budapest (Mađarska), jedna je od predavača ovogodišnjeg festivala KAKTUS 2019, koja će govoriti na temu „Make the Most of Your Limits as a Creative + as a Client„.

Tokom svoje 11-godišnje karijere, pomogla je agenciji Ogilvy, a kasnije i Y&R da postanu najkreativnije i najnagrađivanije agencije u Mađarskoj nekoliko godina za redom. Pridružila se agenciji DDB Budapest 2017. godine i odgovorna je za kreativni rad dve najveće kompanije u zemlji – Deutsche Telekom i McDonald’s.

Njeni radovi nagrađeni su na brojnim svetskim festivalima poput Cannes Lions, The One Show, London International Awards, Eurobest, Art Director’s Club Global, New York Festivals, Epica, The Webbys, nekoliko Grand Prix nagrada na Golden Drum-u, a jedan od radova dospeo je i na naslovnicu uglednog advertising magazina AdWeek.

Karolina je bila članica žirija na svetskim festivalima poput Cannes Lions, Dubai Lynx, Clio, London International, ADC Global i Golden Drum. Ovogodišnji je dobitnik stipendije Berlin School of Creative Leadership’s Cannes Creative Leadership Programme.

S obzirom da je ove godine 5. jubilarni festival KAKTUS, organizatori obećavaju najkvalitetniji program do sada i veliki broj zanimljivog sadržaja 29. i 30. oktobra u Madlenianum Opera&Theatre. Program i spisak predavača možete pronaći na sajtu festivala.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari