today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Kampanja koja je šokirala Ameriku

Fotografija dve mame, koje su profesionalni vojnici, na kojoj doje svoje bebe u uniformi, izazvala je različite i oprečne reakcije. Fotografija je deo lokalne kampanje za podizanje svesti o tome koliko je dojenje važno, koja se odigrala u jednoj bazi vazdušnih snaga.
Kampanju je pokrenula Kristal Skot, jedna od supruga vojnika i majka troje dece, da ukaže na to da žene imaju pravo da doje decu u javnosti. Ona je tražila od žena da poziraju za njenu kampanju da bi pomogla onima koji žive i rade u toj vojnoj bazi. Na slici jedna od žena vojnika doji svoje desetomesečne blizankinje njenoj pauzi za ručak tokom vikenda obuke kao član Nacionalne vazdušne garde. Do nje je njena prijateljica koja doji svoje dete.
Od kad je okačena na internet, slika je izazvala snažne komentare. Iako je je bilo dosta podrške, ima i onih koji su na Fejsbuk strani kampanje fotografiju obasuli pogrdama. „Nismo uradile ništa loše. Ne sramotimo uniformu, vrlo smo ponosne,“ zaključuje Kristal Skot.

Izvor: S media

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!