Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

#kaktus2021: Ne treba se bojati kreativnosti!

Povodom konkursa za sedmu po redu dodelu nagrada KAKTUS 2021, pitali smo članove žirija – da li je rad na kreativnim kampanjama bodljikav proces i na šta će obratiti najviše pažnje prilikom ocenjivanja radova? Zdravko Kevrešan, Associate Creative Director, Drive Agency rekao je…

Da li je rad na kreativnim kampanja bodljikav proces i zašto?
Svaki proces, koji ima za cilj ljudsku reakciju ili promena u društvu, ne može biti gladak. Bodlje nas oblikuju i ne daju nam da se opustimo. To je prirodan ambijent svakog kreativca i kreatora. Rezon je biti u takvom ambijentu što češće, i iznova testirati svaku bodlju da li je prava, pa ćemo na tom trnovitom putu, kad tad, naići i na poneke šarene cvetove.

Koliko su brendovi u Srbiji kreativni i inovativni u komunikaciji sa potrošačima?
Postoje brendovi (i agencije) koji su poslednjih godina pokazali hrabrost i odvažnost da zauzmu stav u projektima koji su u osnovi drugačiji, prikladni sadašnjosti, i uvek se pokazalo kao dobar način koji daje rezultate, kratkoročno i dugoročno. U to ne treba sumnjati.

Inercija je postala glavni „pokretač“ individua i društva, jer je prosto tako lakše „plivati“ u moru informacija koje dolaze do nas, svakog trenutka. Međutim, rezultat toga će neminovno biti neprijatan za dušu i telo. Ne treba se bojati kreativnosti. Svako u svom domenu treba svesno da pomera lestvicu, svaki put bar po milimetar.

Savet za sve one koji žele da prijave radove za nagrade KAKTUS 2021 – kako najbolje pripremiti prijavu i na šta ćete obratiti najviše pažnje prilikom ocenjivanja radova?
Ideje koje izazivaju kreativnu zavidljivost i prijave koje su koncizne i jasne.

Prijave za nagrade KAKTUS 2021 otvorene su do 20. septembra, a sve informacije o konkursu i Pravilnik možete pronaći na sajtu https://kaktus.rs/

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!