Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

#kaktus2020: Ispričajte priču na neki nov i možda hrabriji način!

Pitali smo članove žirija za dodelu nagrada KAKTUS 2020 – ko su oni kada nisu na poslu i na šta će obratiti najviše pažnje prilikom ocenjivanja radova? Lidija Milovanović, Head of Art u agenciji McCann Beograd, rekla je…

Ko sam ja kada nisam kreativac?
Zanimljivo je kada je kreacija toliko duboko u vašem biću. To je proces koji nikada ne prestaje i prisutan je u svemu što radim – i kada sa klincima istražujem i učim, i kada putujem, pravim, crtam, konstruišem, i kada ronim i ne želim da izronim.

Na koji način svojom kreativnošću gradiš struku svakoga dana?
Na način na koji najbolje znam. Trudim se da zadovoljim sopstvene estetske standarde, da u komunikaciji budem prepoznata i da svaki put pronađem neki novi način, novi jezik kojim ću ispričati priču i sebe iznova zavesti.

Kako ocenjuješ položaj žena u marketingu u Srbiji?
Isto kao i u svakoj drugoj sferi. Kod ljudi razlikujem karaktere, a ne polove.

Savet za sve one koji žele da prijave radove za nagrade KAKTUS 2020 – kako najbolje pripremiti prijavu i na šta ćete obratiti najviše pažnje prilikom ocenjivanja radova?
Ideju treba predstaviti na najjednostavniji način. Kratko i konkretno. Vizuelno pročišćeno sa najvažnijim informacijama i rezultatima. Važno je privući pažnju, izdvojiti se, ispričati priču na neki nov i možda hrabriji način.

​Prijave za nagrade KAKTUS 2020 otvorene su do 20. septembra, a sve informacije o konkursu i Pravilnik možete pronaći na sajtu https://kaktus.rs/

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

3,67 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!