#kaktus2018: Manje je više!

Pitali smo članove žirija za dodelu nagrada KAKTUS 2018 – kako najbolje pripremiti prijavu i na šta će obratiti najviše pažnje prilikom ocenjivanja radova? Bojan Hadžihalilović, osnivač agencije Fabrika (Bosna i Hercegovina) rekao je….

Slogan ovogodišnjeg festivala je „Idea is nothing without execution“. Mogu li ideje da „prežive“ bez kvalitetne egzekucije?
Ja volim onu teoriju: Nije ideja najvažnija, nego ljudi! Hemija koja se radja u procesu kreiranja, zajednička energija, mali detalji oko kojih se svi zaigraju, to rađa projekte koji su drugačiji, bolji, hrabriji od drugih.

Savet za sve one koji žele da prijave radove za nagrade – kako najbolje pripremiti prijavu i na šta ćete obratiti najviše pažnje prilikom ocenjivanja radova?
Ja ne volim samodopadljive ili ušminkane prezentacije. Manje priče, više duše, manje statistike, više ideje, manje je više… Ne možeš „prevariti“ žiri, osim kada radiš „humanitarne“ akcije, pa si došao po humanitarne nagrade, tu je sve moguće… Nadam se da će pobediti onaj rad koji širi Balkanom „good vibration“ ili onaj koji će biti spreman poljubiti KAKTUS bez straha!

Konkurs za nagrade KAKTUS 2018 otvoren je do 20. septembra, a više informacija pronađite na sajtu www.kaktus.rs


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari