#kaktus2018: Jasno definisani kriterijumi!

Pitali smo članove žirija za dodelu nagrada KAKTUS 2018 – kako najbolje pripremiti prijavu i na šta će obratiti najviše pažnje prilikom ocenjivanja radova? Igor Grmuša, Country Manager agencije Degordian rekao je…

Slogan ovogodišnjeg festivala je „Idea is nothing without execution“. Mogu li ideje da „prežive“ bez kvalitetne egzekucije?
Imamo dosta primera gde su odlične ideje bile prevremene i gde pokušaji egzekucije nisu uspevali, ali su kao dobre ideje preživele i kada je došlo pravo vreme, uz dobru egzekuciju, zasijale su. To znači da mogu da prežive, ali samo kao poluproizvod u kreativnom magacinu, koji čeka da ih neko obradi i iskoristi tj. stavi u funkciju kroz egzekuciju.

Savet za sve one koji žele da prijave radove za nagrade – kako najbolje pripremiti prijavu i na šta ćeš obratiti najviše pažnje prilikom ocenjivanja radova?
Savet je da odvoje malo više vremena i resursa i pripreme video jer definitivno ostavlja bolji utisak na žiri. Što se tiče kriterijuma, oni su jasno definisani i uvek se trudim da sve radove gledam kroz tu prizmu.

Konkurs za nagrade KAKTUS 2018 otvoren je do 20. septembra, a više informacija pronađite na sajtu www.kaktus.rs


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari