Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

#kaktus2017: Pokažite koliko ste kreativni i uspešni!

Pitali smo članove žirija za dodelu nagrada KAKTUS 2017 – kakve radove žele da vide u selekciji i zašto treba da prijavite svoje kampanje na konkurs? Pogledajte šta su nam odgovorili…

„Važno je da agencije zadrže takmičarski duh, da strastveno rade na kampanjama, daju najbolje od sebe kako bi ostvarili rezultate. To moraju i pokazati. Zato je važno da imaju Kaktus na kojem će imati priliku da pokažu koliko je važna naša industrija, koliko su kreativni i uspešni.

Kao član regionalnog žirija, očekujem radove koji su ispunili svoju svrhu i imali koristi za ciljne grupe, a ne da su namenjeni festivalu. Verujte ako su radovi pripremljeni za festival to se oseti i nema toliku vrednost kao stvarni posao i kampanje sa kojima u svakodnevnom poslu susreću agencije. Očekujem kampanje koje su rešavale određeni problem, da se može videti koliko je snažna i velika ideja, kakav je kvalitet izvedbe bilo da je u pitnaju podrška prodaji, pozicioniranju ili upotrebi inovativnih kanala komuniciranja.

Prilikom ocenjivanja radova obratiću pažnju na velike ideje, kako je kreirana poruka i na koji način je prenešena ciljnim grupama.“ Vesna Beganović, CEO i osnivač, Via Media (Bosna i Hercegovina)

Konkurs za nagrade KAKTUS 2017 otvoren je do 20. septembra, a više informacija pronađite na sajtu www.kaktus.rs

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!