Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

#kaktus2017: Dobiti KAKTUS je prava stvar!

Pitali smo članove žirija za dodelu nagrada KAKTUS 2017 – kakve radove žele da vide u selekciji i zašto treba da prijavite svoje kampanje na konkurs? Pogledajte šta su nam odgovorili…

„Treća godina kako je Kaktus „the place to be“. Tu su svi iz regiona, odlična mogućnost za takmičenje i razmenjivanje ideje i kreacija. Možda vani i nije ništa posebno ako dobiješ KAKTUS, ali u našoj struci, dobiti KAKTUS je prava stvar!

Sav taj ludi razvoj tehnologije, promene u komunikaciji, rast milenijalsa i još mnogo toga, sve je to dovelo do toga da živimo u najinteresantnijem dobu, gde su mogućnosti bezbrojne, budžeti i ne baš tako veliki, ali to samo pravi ukus pobede još slađi.

Baš zbog toga očekujem zaista vrhunske radove. Ovo je super kreativni region, biće pravo zadovoljstvo videti šta su sve kolege iz Srbije radile u prošlom periodu.

Meni je bitno da se rad diferencira, da vidim na koji način je komunikacija pozicionirala proizvod i da li ta komunikacija na bilo koji način repozicionirala konkurenciju. Bitno je da rad ima jasnu, jednostavnu komunikaciju i neki efekat s kojim ću zapamtiti projekat danima nakon što ga vidim, nešto što će me naterati da prepričam taj projekat na prvom pivu sa kolegama nakon posla. Na kraju, obratiću i pažnju na to da li sam samo impresioniran ili me ipak nešto u radu i natera da kupim ili probam taj proizvod…“ Žarko Dimitrioski, kreativni direktor, Eden na Eden, Makedonija

Konkurs za nagrade KAKTUS 2017 otvoren je do 20. septembra, a više informacija pronađite na sajtu www.kaktus.rs

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!