Kako raditi manje, a postići neprocenjivo više?

REGION – U razdoblju u kojem se često iz kućnih kancelarija borimo sa motivacijom i efikasnošću organizacije vremena stiže rešenje HOWtoWOW marketinške akademije – online radionica o time managementu koja će svim zainteresovanima 10. decembra sa početkom u 10 sati pomoći u postizanju neprocenjivih rezultata, kvalitetnom balansiranju projektima te minimiziranju uzroka stresa.

Zahvaljujući podršci Mastercarda, ovu online radionicu predvodiće Tish Mousell, međunarodna stručnjakinja za upravljanje ličnim vremenom – a kako bi dokazala svoju tezu o efikasnosti, u samo dva sata polaznike će naučiti planirati i napraviti prioritete kada su radni zadaci u pitanju, a pomoću šest elemenata: prepoznavanja nesvesne nesposobnosti do sposobnosti, metode rada to-do lista, sistema postavljanja prioriteta, eliminisanje prepreka u izvršavanju zadataka, tehnike koncentracije na prioritete te na kraju – implementiranja naučenih tehnika.

Tish Mousell, okrunjena titulama jedne od najzabavnijih i najenergičnijih predavačica komunikacijske industrije koja je držala treninge u vodećim organizacijama među kojima su Adam&EveDDB (najbolja agencija na svetu 2018. godine po Cannesu), najjače agencijske mreže kao što su Publicis, Starcom i W+K, veliki međunarodni klijenti poput Vodafonea, Harrodsa, Manchester Uniteda i mnogi drugi.

Ulaganje u znanje nikad ne staje, a tu misao uz organizatore iz Hrvatske udruge društava za tržišno komuniciranje (HURA-e) deli i partner ove radionice – Mastercard, koji je svim korisnicima Mastercard® kartica omogućio da radionici pristupe potpuno besplatno putem stranice priceless.com, dok je redovna cena radionice 1.490 kn + PDV.

Više informacija na sajtu HOWtoWOW akademije.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari