test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Kako povećati kupovnu nameru za 68 odsto?

Oglasna mreža ZepterADS obogatila je ponudu za oglašivače i portale uvođenjemin – text oglasa. U pitanju su web oglasi integrisani u tekstove na sajtovima kao podvučene reči koje pokreću oglas. Spadaju među najefektnije vrste internet oglašavanja, kada je u pitanju ciljanje potrošača, uticaj na kupovnu nameru, kao i razvoj svesti o brendu i proizvodu.
U odnosu na klasične internet kampanje, istraživanja su pokazala da za 4 do 5 puta povećavaju svest o brendu, navodi se u saopštenju agencije „ZepterADS“. Kod kupaca koji su videli in-text oglase gde se komunicirao proizvod, kupovna namera je povećana za 68 odsto. Predstavljaju odličnu mogućnost i za portale da dopune svoj oglasni portfolio jednostavnim uključivanjem u postojeći sadržaj, bez potrebe za pravljenjem dodatnih oglasnih površina.
In-text oglasi prikazuju se u tekstovima na portalu, u formi podvučenih reči koje su po značenju povezane sa kampanjom oglašivača. Prelaskom kursora preko njih, automatski se otvara oglas, koji može da bude u formi banera, 3D, video ili tekstualnog oglasa sa slikom ili bez. Posetilac portala odlučuje da li će otvoriti oglas, kliknuti na njega i otići na web stranu oglašivača, ili ga jednostavno zatvoriti pomeranjem kursora sa podvučene reči.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!