Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Kako ostati i postati motivisan u Srbiji?

Udruženje za tršišne komunikacije Srbije (UEPS) vas poziva, da prisustvujete jedinstvenoj prezentaciji na temu ”Kako ostati i postati motivisan u Srbiji?” 22. maja u 14:30 sati u Svečanoj sali upravne zgrade Beogradskog sajma, koju će održati poznati motivacioni govornik i trener netradicionalne prodaje Dragan Vojvodić.
Na poziv fondacije prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića i princeze Katarine 21.09.2012 god, na Belom dvoru, Dragan Vojvodić je održao motivaciono predavanje na temu ”Kako ostati i postati motivisan u Srbiji”, sa svetski priznatim i poznatim motivacionim govornikom Nikom Vujičićem. Dragan želi da svoje iskustvo, znanje i prezentaciju sa Nikom Vujičićem podeli sa širim auditorijumom. Aktivan je i u radu sa studentima, koji sve više ispoljavaju nedostak samopouzdanja koje se manifestuje u brojnim dilemama ”A, šta kad diplomiram?“ Osnovno pitanje na koje nailazi kod ljudi je ”A što baš meni da se desi? Radim a nije mi isplaćen bonus? Vreme prolazi a nisu me pozvali na intervjuu?! Šta ova zemlja preduzima za nas mlade?.” Da li su ovo možda prvi predznaci da smo ”zaraženi’” uticajem spoljašnih stimulansa? Dragan duboko veruje da čovek u svakoj situaciji može biti ”slobodan” i da je to dar isključivo svojstven čoveku. Često poručuje: ”Nije važno šta nam se dešava već stav koji zauzimamo.”
Dragan Vojvodić, sarađuje sa velikim brojem kompanija u Srbiji i inostranstvu u oblastima auto industrije, finansija, osiguranja, bankarstva, građevine, farmacije.Često putuje, školuje se i usavršava u Americi. Vodi ozbiljan program za lično i profesionalno usavršavanje pod nazivom Predsednički Klub, za ozbiljne kompanije koje žele dugoročne rezultate.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!