today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Kako izlečiti kreativno slepilo?

Legendarni britanski kreativni direktor i autor Dejv Trot, zajedno sa Bojanom Lekovićem iz KupujemProdajem i Srđanom Janićijevićem iz Mokrogorske, poziva vas na jedinstven događaj. Usmeren na rušenje mitova i primenu praktične kreativnosti u poslovne svrhe, događaj će se održati 11. oktobra u Dorćol Platzu, Beograd.

Na događaju, Leković, Janićijević i Trot će podeliti svoja iskustva i demistifikovati koncept kreativnosti u poslovnom i svakodnevnom kontekstu. Očekuju vas korisni saveti, lične anegdote i primeri kreativnih rešenja iz njihovih bogatih, višedecenijskih karijera u korporacijama i preduzetništvu.

Nakon više hiljada prodatih primeraka Trotovih knjiga u srpskom prevodu u izdanju KP, KupujemProdajem i Mokrogorska udružuju snage kako bi doveli ovog globalno priznatog kreativca i autora, pravo u kreativno srce Beograda. Bojan Leković, pored bogate karijere, iza sebe ima poslovni bestseler “Medvedi na Putu”, svoju intimnu preduzetničku ispovest. Srđan Janićijević je, pored poslovnih uspeha, izdao tri knjige na teme podržavanja preduzetništva.

“Kreativnost je svuda oko nas” kaže Trot, nakon četiri decenije vrhunske, međunarodno priznate advertajzing karijere i šest objavljenih knjiga. “Ne samo u galerijama, već u vozu, na poslu, na ulici, u školama, bolnicama, čak i restoranima. Kreativnost se rađa svuda gde se ljudi susreću.” Njegove univerzalne lekcije mogu se koristiti ne samo u marketingu, već i u svakodnevnom poslovnom i privatnom životu.

Kako Leković, Janićijević i Trot poručuju: „Gledajući stvari drugačije, možete razmišljati drugačije i promeniti svet oko sebe.“ Pridružite nam se 11. oktobra u Dorćol Platzu i započnite svoj put prema „izlečenju“ kreativnog slepila. Broj mesta je ograničen!

Događaj su prepoznali i podržali naši dragi biznis partneri i sponzori: Direct Media United Solutions, Banca Intesa Beograd, Walter BBQ, Carslberg Srbija.

Za više informacija o događaju i nabavku ulaznica, posetite www.kreativnoslepilo.rs

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!