Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Kako brendovi mogu da pronađu smislene uloge u svetu okrenutom naglavačke?

WeCann Live Panel donosi razgovore uživo sa predstavnicima advertajzing industrije. Domaćini WeCann Live Panela su agencije I&F Grupe, koje će podeliti svoj pogled na trendove i teme koje privlače pažnju naše industrije.

Pridružite nam se u četvrtak od 16h i saznajte više o tome na koji način brendovi treba da se menjaju i reaguju u vreme kovida i pripremaju se za budućnost.
Verujemo da će u budućnosti potrošači preokrenuti Maslovljevu hijerarhiju potreba i usredsrediti se na osnove – hranu, porodicu, sigurnost i bezbednost. Šta će ostati isto, a šta će se promeniti u advertajzingu? Kako brendovi mogu da pronađu značajnu ulogu u životu ljudi, kao i kakvi su nalazi iz najnovijeg Truth Central Study – Human Truths in a Time of Coronavirus.

Učesnici:
• Harjot Singh, Chief Strategy Officer, Europe & UK, McCann Worldgroup
• Predrag Kurčubić, Managing Director at Ipsos Strategic Marketing
• Katarina Pribićević, Director of Strategic Planning, McCann Beograd
• Richard Bonner-Davies, President, International Business, Services and New Market Development, I&F Grupa
• Lars Friberg, Executive Planning Director, McCann Stockholm

Pridruži se online putem linka: https://bit.ly/2VNA0L1

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!