today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Kada nema para za ažuriranje naloga, tu su tviteraši da pomognu

Kako su se finansijske poteškoće američke Vlade odrazile na njenu komunikaciju putem društvenih mreža? Internet prezentacija ambasade SAD kao i nalozi na društvenim mrežama neće biti redovno ažurirani. – navodi se na zvaničnoj facebook stranici U.S Embassy Belgrade.
Izgleda da su se i komjuniti menadžeri našli na meti finansijske krize i da će dok se situacija ne stabilizuje imati manje posla, reakcije zajednice na ovaj post su krajnje dobronamerne, tako da se ovaj potez pokazao kao deo kvalitetnog rada, na koji bi mnogi mogli da se ugledaju.
Privremeno su zatvoreni svi korisnički računi Nase na Twitteru. Ipak, novosti iz svemira i dalje stižu, piše B92. Državni radnici do daljnjeg ne mogu da obaveštavaju ljude o novostima iz svemira, pa su na sebe to preuzeli poštovaoci i obožavatelji Nasinog rada.
Koristeći hashtag #ThingsNASAMightTweet, objavljuju vesti za koje misle da bi ih američka svemirska agencija inače i sama objavila, piše Mashable. Upravo uz pomoć računa na Twitteru tog sajta pokrenuo je #ThingsNASAMightTweet, što su ostali zainteresovani za svemirske vesti prihvatili i uključili se. Neki su se organizovali – prate i objavljuju vesti u smenama i prema temama, dok ih drugi puste na Twitter kako god im padne na pamet. „Zaista je neverovatno kako su fanovi samo nastavili tamo gde smo mi stali. Oni sada tvituju umesto nas i mislimo da je to zaista sjajno“.

Izvor: B92

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!