today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Kada #LicaOvogGrada progovore!

Od pre par dana na ulicama Beograda osvanula je nova kampanja na Alma Quattro mreži panoa sa nesvakidašnjim tekstom. Pod sloganom #LicaOvogGrada, na rešenjima možemo videti izjave bilborda koji pričaju o sebi, kao da su i oni jedni od nas, posmatrači i svedoci zbivanja u glavnom gradu.

Tako primera radi, Lice sa Mostarske petlje priča kako svakog dana dočekuje vozila iz 7 pravaca, Lice kod SKC-a kako već godinama sluša najbolje koncerte, Lice kod Pravnog fakulteta kako posmatra generacije velikana koji stasavaju pred njegovim očima, a Lice kod Slavije kako pred njim u kružnom toku svako smatra da ima pravo prvenstva.

Svoj osvrt na ovu kampanju dao nam je Đorđe, kreativni direktor komunikacione i dizajn sprint agencije Friday koja stoji iza ovog kreativnog rešenja: „Naizgled, to jesu bezlične velike konstrukcije od metala i stakla teške i po nekoliko tona, ali svejedno svi u našoj industriji ih nazivaju – LICIMA. Iz kampanje u kampanju možemo čuti rečenice „Koliko lica ima u paketu?“, „Zakupili smo 50 lica“ i slično. To nam se učinilo zanimljivim, a kada još pridodamo i činjenicu da baš ta lica stoje na ulicama već nekoliko decenija i nemo posmatraju dešavanja oko sebe, ne čudi što smo odlučili da im damo reč i glas. Tako smo ideju da humanizujemo bilborde pretvorili u jednu outdoor kampanju u kojoj 30 lica pričaju svoje priče i postaju svedoci jednog vremena i kraja u kom se nalaze. Nadam se nastavku kampanje i van Beograda. Biće zanimljivo čuti šta imaju da ispričaju i lica drugih gradova širom Srbije.“

Povodom lansiranja kampanje #LicaOvogGrada Bojana Novaković iz kompanije Alma Quattro poručuje: „Koliko god se drugima može činiti da su panoi bezlični i da dobijaju svoj smisao tek sa objavljivanjem neke reklamne poruke na njima, za nas svi naši panoi imaju i neko šire značenje i značaj. Možda i nije slučajno da smo strane panoa kroz našu svakodnevnu praksu počeli da zovemo „licima“. Tako su sva naša lica počela da dobijaju svoje značenje i na osnovu pozicije koju zauzimaju tj. dela grada u kom se nalaze. Naša lica panoa žive svoj život na ulici, mi se brinemo o njima i održavamo ih redovno, dajemo im nazive kao da su živa bića, a naši klijenti ih hvale i poistovećuju se sa njima. Često nam kažu: “Dajte mi ona moja lica koja sam imao u prethodnoj kampanji“. Ta naša lica stoje na ulicama ovog grada i postaju deo urbanog okruženja na koje smo se svi navikli. Svakog ponedeljka kada kreću nove kampanje mi menjamo izgled našeg grada, a uveče kada se upali ulična rasveta naša lica zasijaju u mraku tako doprinoseći svetlosti velegrada.“

Projektni tim čine:

Alma Quattro:
Direktor Prodaje: Bojana Novaković
Medija Planer: Tatjana Žižić
Menadžer Produkcije: Miloš Vasilijević

Friday:
Kreativni Direktor: Đorđe Janković
Kreativni Strateg: Milica Radović
Art Direktori: Keti Zaharijev i Milica Tomović

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

4,25 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!