Kad ne može na bini, može na četu!

U vreme kada su pozorišta zatvorena i deca nemaju priliku da gledaju predstave, malo pozorište našeg detinjstva, Pozorištance Puž, izvelo je premijeru koju je ispratilo više od 21.000 gledalaca širom regiona.

Naime, u saradnji sa Pozorištancem Puž i Viberom, marketinška agencija Saatchi & Saatchi, uz podršku tima agencije Leo Burnett, osmislila je prvu predstavu koja je ikada odigrana na Viber platformi. Predstava Pozorištanca Puž, “Cvrčak i Mrav u Africi”, odigrana je u formi četa između glavnih likova Cvrčka, Mravka i Orangutana koristeći sve funkcionalnosti Viber platforme.

Nakon više meseci rada sa glumcima, scenaristima i testiranja Vibera, ova jedinstvena kampanja je prenela scenu Pozorišta Puž online na način koji nikada nije viđen do sada. Ulaznice za predstavu bili su jedinstveni Viber stikeri osmišljeni od strane Saatchi & Saatchi i Leo Burnett timova, a pozornica je ostvarena u obliku Viber zajednice gde su glumci kroz čet odigrali scenario sačinjen od Gifova, memova, emodžija, glasovnih poruka, crteža i dobrog starog teksta. Tridesetominutnu predstavu je gledalo preko 21.000 porodica širom regiona. Ovaj projekat pokazuje kako u nesigurnim vremenima, kada većina klijenata traži efikasan način da komunikaciju prenese na digitalne kanale, jedna dobra ideja, i dobro ispričana priča može da donese klijentu fantastičan rezultat i u potpunosti da preokrene način na koji pristupamo komunikaciji… Pa čak i kada pričamo o njenom najizvornijem obliku… Pozorišnoj predstavi.

Nemojte propustiti priliku da predstavu pogledate i sami! Sve što treba da uradite je da skinete „Čet Teatar Puž“ Viber stiker paket i dobićete pristup Čet Teatar online pozornici.


Oceni tekst

5,00 od 5
Loading...

Komentari