today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Kaća Pribićević i Dada Bošković nove direktorke McCann Beograd

Kaća Pribićević i Dada Bošković zajedno će obavljati poziciju direktorke agencije McCann Beograd. Ovakav operativni model je neuobičajen i redak u našoj poslovnoj praksi, i ovom odlukom McCann potvrđuje svoje opredeljenje i stremljenje da bude sinonim za kompaniju koja posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi. Kaća i Dada su godinama deo agencijskog tima, Kaća skoro dve decenije, a Dada više od deceniju, usavršavale su se i napredovale do vodećih pozicija. Obe uživaju poverenje i ugled, dele iste vrednosti, uspešno sarađuju na brojnim projektima, i sa entuzijazmom su prihvatile da vode McCann Beograd. Kao direktorke jedinstveno će nastupati prema klijentima i kolegama i zajednički odgovarati za uspeh cele agencije.

“Radujem se izazovima na novoj poziciji posebno imajući u vidu saradnju sa svojom dugogodišnjom koleginicom Katarinom sa kojom ću ubuduće deliti odgovornosti i zajednički obavljati ulogu direktora agencije. Uverena sam da će naše dugogodišnje isukusvo, u uskoj saradnji sa mnogobrojnim klijentima i kolegama, kao i pažljivo osluškivanje potreba na jednoj i na drugoj strani, doprineti uspešnim aktivnostima na oba polja. U tom smislu, naši poslovni napori biće duplo usmereni na negovanje izvanredne poslovne prakse i rezultate na koje ćemo zajedno biti ponosni” istakla je Dada Bošković.

“Kao deo vodeće kreativne zajednice kod nas, oduvek smo imali ambiciju da kreativnim idejama menjamo svoje okruženje i to smo radili usredsređenošću na prirodnu vezu strateškog promišljanja i brige o biznisu klijenata. McCann u kome sam rasla i razvijala se kao osoba i profesionalac, oduvek me je učio koliko je integracija važna, kao i ljudi koji je čine. Zato sam izuzetno srećna što na put koji je pred nama, krećem upravo sa ljudima sa kojima sam rasla i razvijala se” izjavila je Kaća Pribićević.

Zajedno sa agencijskim timom, Kaća i Dada radiće na daljem razvoju agencijskih kapaciteta i inovativnih usluga, i po čemu je McCann Beograd najpoznatiji, kreiranju kampanja koje menjaju društvo.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!