today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

JWT najavio saradnju sa kompanijom Grey

JWT najavila je udruživanje sa kompanijom Grey i tako prekinuo dugogodišnju saradnju sa Studio Marketingom. Na čelu novog ogranka JWT-a unutar Gray-a biće Jelena Biluš.
– Vidimo pozitivne znakove u regionu i nadamo se da će naše partnerstvo s Grey-jom klijentima omogućiti jedinstvenu, integrisanu ponudu. Iza sebe već imamo uspešnu saradnju s kompanijom Grey, budući da ih zastupamo u Grčkoj, stoga predviđamo zajednički rast na prostorima jugoistočne Evrope. Ova saradnja, na čelu s Jelenom, za nas predstavlja novo poglavlje u regionu – izjavio je Tony Taylor, generalni menadžer JWT-a za Evropu.
Nikola Bubanj, CEO kompanije Gray za Jadran i Balkan, objasnio je kako spajanje JWT-ovih marketinških i komunikacijskih sposobnosti s Grey-jovom stručnošću stvara izvanrednu ponudu za klijente. Takođe je naglasio koliko je uzbuđen što će sarađivati s Jelenom Biluš jer je ona, objašnjava Bubanj, fantastična i posvećena poslu te je lider koji inspiriše druge.
Tina Bolcar iz Studio Marketinga zaključila je kako će oni i dalje nastaviti da ulažu u inovativne usluge te da se izrazito uspešan način poslovanja koji su imali s JWT-om neće menjati u budućnosti.

Izvor: Lider Press

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!