today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Još jedan dan do zatvaranja konkursa za SHARE narukvice

Konkursi za osvajanje jedinstvene narukvice za prisustvo na SHARE konferenciji zatvaraju se sutra, 23. marta u ponoć. Veliko interesovanje za teme koje se tiču novih medija, Interneta, aktivizma i napredne muzike pokazalo je više hiljada mladih ljudi koji su se prijavili sa željom da prisustvuju trodnevnim dešavanjima u Beogradu. Konkursi su prilagođeni svima koji su zainteresovani za ove teme, sadržaje i njihovo kreiranje, bez obzira da li već profesionalno rade u tim domenima ili samo poseduju želju za učenjem i usavršavanjem.
Među pristiglim ima i veoma interesantnih i motivišućih poput prijave sedamnaestogodišnjaka koji je napravio robota za skupljanje otpada i osvojio zlato na sajmu pronalazaštva u Moskvi, mlade vlasnice hostela koja je ponudila besplatan smeštaj za posetioce konferencije iz regiona, ali i studenta FON-a koji vrše istraživanje o navikama mladih na Internetu, navodi se u saopštenju. „Takođe, brojni dizajneri se prijavljuju svojim grafičkim rešenjima za postere sa jakom društvenom porukom, muzičari koji neguju kulturu remiksa, dizajneri zvuka sa projektom mapiranja atmosfere u različitim krajevima svog gradova, kao i sve popularniji blogeri i aktivisti sa ozbiljnim tekstovima kritike ACTA i SOPA zakona.“
Sve informacije o konkursima i načinu apliciranja, kao i programu druge po redu SHARE konferencije koja će se održati od 26. do 28. aprila u beogradskom Domu Omladine i nekoliko dodatnih lokacija u gradu, dostupni su na adresi http://www.shareconference.net.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!