Još jedan dan do zatvaranja konkursa za SHARE narukvice

Konkursi za osvajanje jedinstvene narukvice za prisustvo na SHARE konferenciji zatvaraju se sutra, 23. marta u ponoć. Veliko interesovanje za teme koje se tiču novih medija, Interneta, aktivizma i napredne muzike pokazalo je više hiljada mladih ljudi koji su se prijavili sa željom da prisustvuju trodnevnim dešavanjima u Beogradu. Konkursi su prilagođeni svima koji su zainteresovani za ove teme, sadržaje i njihovo kreiranje, bez obzira da li već profesionalno rade u tim domenima ili samo poseduju želju za učenjem i usavršavanjem.
Među pristiglim ima i veoma interesantnih i motivišućih poput prijave sedamnaestogodišnjaka koji je napravio robota za skupljanje otpada i osvojio zlato na sajmu pronalazaštva u Moskvi, mlade vlasnice hostela koja je ponudila besplatan smeštaj za posetioce konferencije iz regiona, ali i studenta FON-a koji vrše istraživanje o navikama mladih na Internetu, navodi se u saopštenju. „Takođe, brojni dizajneri se prijavljuju svojim grafičkim rešenjima za postere sa jakom društvenom porukom, muzičari koji neguju kulturu remiksa, dizajneri zvuka sa projektom mapiranja atmosfere u različitim krajevima svog gradova, kao i sve popularniji blogeri i aktivisti sa ozbiljnim tekstovima kritike ACTA i SOPA zakona.“
Sve informacije o konkursima i načinu apliciranja, kao i programu druge po redu SHARE konferencije koja će se održati od 26. do 28. aprila u beogradskom Domu Omladine i nekoliko dodatnih lokacija u gradu, dostupni su na adresi http://www.shareconference.net.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari