Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Sutra počinje Tvitomanija – prijave su još otvorene!

Za samo dva dana počinje najveća regionalna konferencija o društvenim mrežama – Tvitomanija, koja će trajati od 8. do 12. maja u hotelu Novi Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom na hrvatskom primorju. Organizatori najavljuju do sada najveći regionalni skup ovog tipa i obaveštavaju da su kotizacije i dalje besplatne i da su prijave otvorene do 8. maja.
Preko sto predavača će u okviru predavanja, panel rasprava i radionica prenositi svoja znanja i iskustva iz oblasti Interneta. Javne ličnosti, političari, novinari, stručnjaci za odnose s javnošću i marketing, kao i politički konsultantni govoriće o korišćenju društvenih mreža u poslovne i privatne svrhe. Velike kompanije i agencije predstavljaće svoje najbolje studije slučaja.
Društvene mreže su se pokazale kao još jedan veoma moćan medijski kanal i sve više javnih ličnosti koristi svoje Facebook i Twitter profile kako bi komunicirali sa svojim fanovima. Da li im je to opterećenje, i da li sami upravljaju svojim nalozima – na Tvitomaniji otkriće Vlado Gergiev, Nina Badrić, Marija Kilibarda, Stefan Kapičić, Marijana Mičić, Marko Kon, Looney i drugi.
Osim edukacije, organizatori garantuju odličnu zabavu i brojna takmičenja i sportske aktivnosti. Za večernji program zadužen je poznati beogradski klub Mr. Stefan Braun.
U duhu Interneta omogućene su besplatne kotizacije za sve one koji obezbede sebi smeštaj u luksuznom odmaralištu Novi po promotivnoj ceni od ukupno 100 eura za vreme trajanja konferencije. U periodu održavanja konferencije Novi Resort je zatvoren samo za učesnike konferencije, zbog čega je i stepen bezbednosti na izuzetno visokom nivou.
Mnogi danas kažu: „Ako niste na društvenim mrežama, onda ne postojite“, a organizatori dodaju: „Ako ne koristite pametno društvene mreže – džaba ste tamo!“ Dođite na Tvitomaniju i učite od najboljih!

Sve dodatne informacije o programu i u učesnicima možete pogledati na sajtu www.tvitomanija.me .

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!