today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Najavljena još dva mentora u okviru programa edukacije za startape na festivalu KAKTUS 2019

Marketing mreža objavila je imena još dva mentora programa edukacije za startape, koji će biti održan u okviru prvog dana festivala KAKTUS 2019 – Dana inovacija, 29. oktobra u Madlenianum Opera & Theatre.

DRAGANA JOVIĆ TUCAKOV, Marketing Communication Manager for Enterprise & Public Sector, Microsoft CEE Multi-Country, već 15 godina uspešno pliva u vodama marketinga, radeći za najveće IT kompanije na svetu. Tokom karijere imala je priliku da radi na projektima i kampanjama usmerenim ka klijentima koji dolaze iz različitih segmenata i industrija, uključujući velike domaće i strane kompanije, vladine institucije, mala i srednja preduća, partnerske kompanije i NGO sektor. Takođe, oprobala se i u marketinškim aktivnostima usmerenim ka najširem segmentu korisnika IT usluga, gde je ispoljila svoj kreativni potencijal i „out of the box“ pristup marketingu. Trenutno u okviru kompanije Microsofta sprovodi marketing strategiju na teritoriji koja pokriva 24 zemlje Centralne i Istočne Evrope, pokušavajući da objedini marketinški pristup imajući u vidu specifičnosti tržišta, različite potrebe klijenata i kulturološke razlike. Interesantno i izazovno u isto vreme. U okviru programa edukacije i mentorstva na festivalu KAKTUS 2019, sa startapima podeliće svoje iskutvo na temu – Marketing – moćan tool za uspeh startapa.

ĐORĐE VUKSANOVIĆ, Direktor za razvoj proizvoda i upravljanje korisničkim iskustvom, Vip Mobile, kao direktor za razvoj proizvoda i upravljanje korisničkim iskustvom snažna je spona kompanije Vip mobile sa lokalnim tržištem. Njegov zadatak je da identifikuje potrebe i na osnovu njih kreira superiorne proizvode upakovane u vrhunsko korisničko iskustvo. Neretko ga zovu i šaptač tržištu, jer osluškuje i predviđa promene koje mu služe kao putokaz za unapređenje i produžavanje životnog veka proizvoda. NEO revolucija – tarife sa neograničenom komunikacijom prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Srbiji, koje su nedavno proširene sa 1GB u romingu u više od 40 zemalja sveta, IoT i VoLTE – telefoniranje preko brze 4G mreže, električni trotineti, go pro kamere i dronovi… Samo su deo čitavog eko sistema proizvoda razvijeni pod budnim okom Đorđevog tima, koji su uz jedinstveno korisničko iskustvo osigurali rekordan rast i izdvojili Vip na lokalnom tržištu. Đorđe je dobitnik prestižnog AmChamps priznanja Američke privredne komore u Srbiji. U okviru programa edukacije i mentorstva na festivalu KAKTUS 2019, sa startapima podeliće svoje iskutvo na temu – Kako da se informišete, umrežite i razvijete posao uz pomoć samo jedne aplikacije?

Marketing mreža ranije je najavila još šest sjajna mentora, a njihove biografije možete pronaći na sajtu https://kaktus.rs/dan-inovacija/

Programe mentorstva i edukacije za startupe na festivalu KAKTUS 2019 otvoren je za sve zainteresovane preduzetnike iz regiona Jugoistočne Evrope (Srbija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Grčka, Crna Gora, Severna Makedonija, Rumunija i Albanija). Program će obuhvatiti startupe iz MarTech (marketing, oglašavanje, društvene mreže, komunikacije, IoT, sadržaj, analitika, podaci, mašinsko učesnje, AI…), Gaming i FinTech (blockchain) industrije, u svim fazama razvoja (Alpha, Beta, Growth).

Edukacija i mentorske sesije za startape obuhvatiće teme iz različitih oblasti biznisa, marketinga, komunikacija, digitala i medija, a koje će voditi priznati stručnjaci iz ovih oblasti iz Srbije, regiona i Evrope.

Edukacija i mentorske sesije za sve zainteresovane startape su besplatne. Prijave su otvorene do 20. oktobra. Formular za prijavu dostupan je na sajtu https://kaktus.rs/dan-inovacija/

Više informacija o festivalu KAKTUS 2019 pronađite na sajtu https://kaktus.rs/

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!