Najavljena još dva mentora u okviru programa edukacije za startape na festivalu KAKTUS 2019

Marketing mreža objavila je imena još dva mentora programa edukacije za startape, koji će biti održan u okviru prvog dana festivala KAKTUS 2019 – Dana inovacija, 29. oktobra u Madlenianum Opera & Theatre.

DRAGANA JOVIĆ TUCAKOV, Marketing Communication Manager for Enterprise & Public Sector, Microsoft CEE Multi-Country, već 15 godina uspešno pliva u vodama marketinga, radeći za najveće IT kompanije na svetu. Tokom karijere imala je priliku da radi na projektima i kampanjama usmerenim ka klijentima koji dolaze iz različitih segmenata i industrija, uključujući velike domaće i strane kompanije, vladine institucije, mala i srednja preduća, partnerske kompanije i NGO sektor. Takođe, oprobala se i u marketinškim aktivnostima usmerenim ka najširem segmentu korisnika IT usluga, gde je ispoljila svoj kreativni potencijal i „out of the box“ pristup marketingu. Trenutno u okviru kompanije Microsofta sprovodi marketing strategiju na teritoriji koja pokriva 24 zemlje Centralne i Istočne Evrope, pokušavajući da objedini marketinški pristup imajući u vidu specifičnosti tržišta, različite potrebe klijenata i kulturološke razlike. Interesantno i izazovno u isto vreme. U okviru programa edukacije i mentorstva na festivalu KAKTUS 2019, sa startapima podeliće svoje iskutvo na temu – Marketing – moćan tool za uspeh startapa.

ĐORĐE VUKSANOVIĆ, Direktor za razvoj proizvoda i upravljanje korisničkim iskustvom, Vip Mobile, kao direktor za razvoj proizvoda i upravljanje korisničkim iskustvom snažna je spona kompanije Vip mobile sa lokalnim tržištem. Njegov zadatak je da identifikuje potrebe i na osnovu njih kreira superiorne proizvode upakovane u vrhunsko korisničko iskustvo. Neretko ga zovu i šaptač tržištu, jer osluškuje i predviđa promene koje mu služe kao putokaz za unapređenje i produžavanje životnog veka proizvoda. NEO revolucija – tarife sa neograničenom komunikacijom prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Srbiji, koje su nedavno proširene sa 1GB u romingu u više od 40 zemalja sveta, IoT i VoLTE – telefoniranje preko brze 4G mreže, električni trotineti, go pro kamere i dronovi… Samo su deo čitavog eko sistema proizvoda razvijeni pod budnim okom Đorđevog tima, koji su uz jedinstveno korisničko iskustvo osigurali rekordan rast i izdvojili Vip na lokalnom tržištu. Đorđe je dobitnik prestižnog AmChamps priznanja Američke privredne komore u Srbiji. U okviru programa edukacije i mentorstva na festivalu KAKTUS 2019, sa startapima podeliće svoje iskutvo na temu – Kako da se informišete, umrežite i razvijete posao uz pomoć samo jedne aplikacije?

Marketing mreža ranije je najavila još šest sjajna mentora, a njihove biografije možete pronaći na sajtu https://kaktus.rs/dan-inovacija/

Programe mentorstva i edukacije za startupe na festivalu KAKTUS 2019 otvoren je za sve zainteresovane preduzetnike iz regiona Jugoistočne Evrope (Srbija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Grčka, Crna Gora, Severna Makedonija, Rumunija i Albanija). Program će obuhvatiti startupe iz MarTech (marketing, oglašavanje, društvene mreže, komunikacije, IoT, sadržaj, analitika, podaci, mašinsko učesnje, AI…), Gaming i FinTech (blockchain) industrije, u svim fazama razvoja (Alpha, Beta, Growth).

Edukacija i mentorske sesije za startape obuhvatiće teme iz različitih oblasti biznisa, marketinga, komunikacija, digitala i medija, a koje će voditi priznati stručnjaci iz ovih oblasti iz Srbije, regiona i Evrope.

Edukacija i mentorske sesije za sve zainteresovane startape su besplatne. Prijave su otvorene do 20. oktobra. Formular za prijavu dostupan je na sajtu https://kaktus.rs/dan-inovacija/

Više informacija o festivalu KAKTUS 2019 pronađite na sajtu https://kaktus.rs/


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari