Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Još dva mentora pridružiće se programu edukacije za startape na festivalu KAKTUS 2019

Marketing mreža objavila je imena još dva mentora programa edukacije za startape, koji će biti održan u okviru prvog dana festivala KAKTUS 2019 – Dana inovacija, 29. oktobra u Madlenianum Opera & Theatre.

BRANKA VAN DER LINDEN, Founder, Meaningful Synergies, Kipar, konsultant je i mentor za startape i mlade preduzetnike, a pruža i pravnu obuku kompanijama i organizacijama u različitim oblastima. Govornica je na brojnim događajima, kao i trener u EU Human Resources Development Agency. Kreator je COD FISH© metode i ima veliko iskustvo u oblasti marketinga, društvenih medija i odnosa s javnošću. Branka organizuje i razne kreativne događaje, vodi brojne projekte kroz Meaningful Synergies i veruje da uspeh poslovanja leži u visokoj etici i integritetu. U okviru programa edukacije i mentorstva na festivalu KAKTUS 2019, sa startapima podeliće svoje iskutvo na temu – Essentials of People – Centered Marketing Culture.

NEMANJA ŽIVKOVIĆ, Direktor operacija, DEFAULT design, operativno vodi agenciju fokusiranu na konverzije, marketing automatizaciju, lead generation i website personalizaciju i tim sa kojim je realizovao mnogobrojne kampanje, pionirske za naše tržište, ostvarujući fantastične rezultate. Jedan je od organizatora jedine napredne 100% online marketinške konferencije kod nas LeadCon i mentor na LeadCon akademiji. U marketing dolazi iz aktivizma i rada sa mladima, nakon dobijanja nagrade MLADGRAD za rad sa mladima iz ranjivih grupa i povezivanje mladih i lokalne samouprave, i organizovanja najvećih kampova u zemlji sa preko 200 ljudi iz 18 zemalja. Počinje kao rookie u agenciji baziranoj u Torontu, i, koristeći prethodno stečeno iskustvo i nesebično deleći znanje, za 13 meseci unapređen je na mesto General Manager kompanije koja tada broji 15 zaposlenih. Nastavlja kao CMO u kanadskom startapu Sylidra Inc. Nemanja je od nedavno i mentor za Srbiju u okviru FasterCapital, čije je sedište u Dubaiju. U okviru Dana inovacija na festivalu KAKTUS 2019, razgovaraće sa startapima na temu – LeadGeneration za startapove – strategije koje daju rezultate i greške koje se najčešće prave.

Marketing mreža ranije je najavila još četiti sjajna mentora, a njihove biografije možete pronaći na sajtu https://kaktus.rs/dan-inovacija/

Programe mentorstva i edukacije za startupe na festivalu KAKTUS 2019 otvoren je za sve zainteresovane preduzetnike iz regiona Jugoistočne Evrope (Srbija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Grčka, Crna Gora, Severna Makedonija, Rumunija i Albanija). Program će obuhvatiti startupe iz MarTech (marketing, oglašavanje, društvene mreže, komunikacije, IoT, sadržaj, analitika, podaci, mašinsko učesnje, AI…), Gaming i FinTech (blockchain) industrije, u svim fazama razvoja (Alpha, Beta, Growth).

Edukacija i mentorske sesije za startape obuhvatiće teme iz različitih oblasti biznisa, marketinga, komunikacija, digitala i medija, a koje će voditi priznati stručnjaci iz ovih oblasti iz Srbije, regiona i Evrope.

Edukacija i mentorske sesije za sve zainteresovane startape su besplatne. Prijave su otvorene do 20. septembra. Formular za prijavu dostupan je na sajtu https://kaktus.rs/dan-inovacija/

Takođe, u okviru Danu inovacija na festivalu KAKTUS 2019, biće održano finale MarTech Challenge 2019 takmičenja za startape u oblasti marketinga koje organizuje DIRECT MEDIA United Solutions u saradnji sa partnerima među kojima je i Marketing mreža. Svi startapi koji se budu prijavili za takmičenje imaju mogućnost učešća na mentorskim sesijama na Kaktus festivalu.

Više informacija o festivalu KAKTUS 2019 pronađite na sajtu https://kaktus.rs/

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!