Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

JoomBoos u Zagreb dovodi najveću svetsku YouTube zvezdu

Nekad, ne nužno tako davno, kada bismo pričali o zvezdama, obično bismo prvo spomenuli nekog uspešnog glumca, pevačicu, rediteljku, modela. Danas, neke nove generacije poznaju neke sasvim drugačije zvezde, youtubere koji stvaraju zanimljiv sadržaj na YouTube-u i tako privlače mase da ih redovno prate i obožavaju. Jedan od njih svakako je 25-godišnji KSI, najpopularniji britanski i jedan od najpopularnijih svetskih youtubera koji, inače, 21. oktobra stiže u Zagreb!

Njegovo je pravo ime Olajide William Olatunji, dolazi iz Londona gde je i odrastao s roditeljima i bratom Dejijem, koji je takođe youtuber, a on sam se YouTube-om počeo baviti još 2008. godine. Godinu kasnije je otvorio kanal gde ga danas prati skoro 20 miliona ljudi. U početku se snimao kako igra razne igrice, što ga je i proslavilo, a onda se 2011. prebacio u muzičke vode. Prva pesma koju je snimio je ‘Heskey Time’ koju je posvetio fudbaleru Emileu Heskeyju i svim njegovim promašajima. Nakon toga je izbacio još nekoliko pesama, ali ono što ga je vinulo u najviše zvezde su amaterski bokserski mečevi, u kojima se doslovno bori s ostalim youtuberima koje izaziva. Neki su čak išli toliko daleko i rekli kako je bolji promoter boksa od nekih profesionalnih boksera.

YouTube uspeh, ipak, nije mu doneo samo slavu i uspeh, već i ogromnu zaradu, no njegovi roditelji, koji ga danas u potpunosti podržavaju, nisu baš bili sretni njegovim odabirom karijere na početku. KSI je jednom prilikom izjavio kako ne želi da ide u školu jer je već kao srednjoškolac zarađivao hiljade funti od posla na YouTube-u i smatrao je da mu škola nije ni potrebna. Roditelji su, naravno, bili besni kad su čuli da je odlučio da se ispiše iz škole. „Rekli su mi da je to najgluplja stvar koju mogu napraviti i da ću sebi uništiti život. Danas su se, pak, potpuno promenili. Čak i snimaju sa mnom i mojim bratom i potpuno razumeju to što radim„, izjavio je svojevremeno za Telegraph.

Iako voli skupe automobile, dobre patike i ekstravagantne kuće, ne troši novac samo na sebe. Svestan je da je bogatstvo prolazno, zbog čega se uvek trudi da novac uloži u ono što vredi. 2016. godine je, npr., dao novac fondu koji pomaže mladima u zajednici, a takođe često donira novac udruženjima za borbu protiv raka. Svojim je roditeljima, pak, otplatio kuću u kojoj trenutno žive, a oni su neizmerno zahvalni i zbog toga i zato što su ga, na kraju krajeva, ipak pustili da sledi svoje snove. On je savršen dokaz da slava ne mora nužno pokvariti ljude, već da se iz toga može izvući i nešto plemenito i pametno.

KSI ove godine stiže u Zagreb, na najveći regionalni YouTube spektakl Totalni JoomBoos koji će se održati 21. oktobra u Areni Zagreb. Družiće se sa domaćim i regionalnim youtuberima koje je JoomBoos takođe pozvao da učestvuju u ovom ogromnom spektaklu, a usput će odgovarati na najškakljivija pitanja koja će zanimati publiku, ispričati šta ga je podstaklo da krene da se bavi YouTube-om i kako mu se sviđa Zagreb. Svi koji žele da dođu i upoznaju ovu najveću svetsku YouTube zvezdu svoju ulaznicu za Totalni JoomBoos mogu nabaviti putem Entria i na njihovim prodajnim mestima po ceni od 99 kuna. Više informacija o eventu je na stranici Totalni.JoomBoos.hr

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!