Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

JoomBoos je najjači medijski brend za mlade!

REGION – Jul je za JoomBoos doneo još novih rekorda – više od 1.500.000 stvarnih korisnika zabavljalo se uz originalni sadržaj na JoomBoos YouTube kanalu, a JoomBoos web portal posetilo je rekordnih 274 931 stvarnih korisnika. Tako je JoomBoos samo potvrdio svoju poziciju kao najjači medijski brend za generaciju Z i millennialse.

Time je JoomBoos na YouTubeu dosegao čak 500 hiljada više stvarnih korisnika nego u prethodnom mesecu, a da je reč o lojalnoj publici govori podatak da je svaki od tih korisnika pogledao u proseku devet videa, što je gotovo trećina svih videa objavljenih u julu.

Prema podacima Gemiusa, JoomBoos portal odskočio je od prvog konkurenta za čak 152.438 stvarnih korisnika. Ukupno vreme provedeno na portalu iznosi gotovo tri godine (2 godine i 357 dana) dok je prvi konkurent zabeležio jednu godinu i 274 dana.

Trenutno je u prodaji i JoomBoos Videostar magazin, koji je u Vašingtonu osvojio i nagradu kao najinovativniji print proizvod na svetu.

– Čestitam celom JoomBoosu, kao i timu 24sata koji je prepoznao želje generacije Z i millennialsa te im donosi inovativan i originalan sadržaj na dnevnoj bazi. Uskoro se bližimo brojci od 500 hiljada pretplatnika i pripremamo vam pravi spektakl – rekao je Matej Lončarić, voditelj JoomBoosa i video odjela 24sata.

Već krajem leta možete očekivati nove projekte, a na jesen kreće Videostar, treća sezona prvog YouTube talent showa na svetu.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koliko je kreativna industrija važna za razvoj privrede Srbije?

Oceni tekst

1,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime

Molimo unesite Vaš komentar!