today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Jelko Kacin: Neki mediji u Crnoj Gori ne zaslužuju da prežive

REGION – Poslanik Evropskog parlamenta Jelko Kacin kazao je juče da „neki mediji u Crnoj Gori ne zaslužuju da prežive i da je to „pitanje profesionalizma“.
– Mediji u Crnoj Gori žrtve su jednog ograničenog tržišta i teško je zamisliti da u zemlji ovolikih razmera mogu preživeti svi mediji koji kod vas postoje. Među njima je hamletovska situacija „To be or not to be“ – kazao je Kacin. On je dodao da se u Crnoj Gori mediji „kolju na žive i mrtve“.
– Zato su u mnogim slučajevima krajnje neodgovorni i neki ne zaslužuju da prežive. To je pitanje profesionalizma. Mislim da će se na dugi rok broj medija smanjiti i da će i razloga za napade na pojedine medije biti znatno manje – kazao je Kacin u okviru diskusije na konferenciji „Kako Eropski parlament vidi Crnu Goru u procesu pridruživanja EU“.

Izvor: SEEbiz.eu

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!