Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Jedinstven mt:s stationary sa figurama od plastelina

Agencija McCann Beograd uradila je veoma interesantan set kalendara i kancelarijskog materijala za klijenta mt:s. Ništa ne bi bilo toliko neobično da pre nego što su nastala vizuelna rešenja, nisu nastale brojne figure napravljenе od plastelina.

„Kreiranje dopadljivih i unikatnih godišnjih stationary materijala kreativni je izazov za svaki brend. Želeli smo da u 2015. godinu uđemo sa jedinstvenim materijalima koje ćemo potpisati našim brendom mt:s i dodatno legitimisati emociju iza vrlo poznatog slogana Imate prijatelje!. Koncept i ideja koji su usvojeni u saradnji sa timom iz agencije McCann Beograd, uz vrlo jedinstvenu art direkciju Nenada Dodića, su na izuzetno dobar način odgovorili na kreativni izazov”, izjavio je Miloš Dukić, rukovodilac Odeljenja za korporativni marketing u kompaniji Telekom Srbija i dodao da „Materijali koji su kreirani dozvolili su nam da se poigramo sa iskonskim emocijama svih stakeholdera samog brenda, kao i da još jednom podsetimo naše ciljne javnosti koje su prave vrednosti prijateljstva.”

Autor ideje i ručno urađenih figura od plastelina, Nenad Dodić, Art Director u agenciji McCann Beograd, rekao je da je ideja bilа da se vizualima prikaže kalendarska godina kroz četiri vizuala koja predstavljaju prijatelje i porodicu u karakterističnim sezonskim scenama i dodao da su karakteri u ilustracijama ručno pravljeni od plastelina što im je dalo dodatnu dozu ljupkosti i tople emocije koje bude sećanje na crtane filmove iz detinjstva.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!