today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Javna rasprava o Nacrtu zakona o elektronskim komunikacijama

Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija pokreće javnu raspravu radi pribavljanja mišljenja stručne i šire javnosti o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o elektronskim komunikacijama i Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o poštanskim uslugama.
Razlog za donošenje Zakona o izmenama i dopunama Zakona o elektronskim komunikacijama je racionalizacija rada Republičke agencije za elektronske komunikacije (RATEL) i Republičke agencije za poštanske usluge (RAPUS) i stvaranje jednog umesto dva regulatorna tela.
Svrha objedinjavanja nadležnosti regulatornih tela koja obavljaju poslove iz oblasti elektronskih komunikacija i poštanskih usluga je obezbeđivanje efikasnosti u radu organa državne uprave i drugih nosilaca javnih ovlašćenja. Praksa većine zemalja Evropske unije i regiona je da postoji jedno nacionalno regulatorno telo iz oblasti elektronskih komunikacija i poštanskih usluga.
Pored toga, bilo je nužno izvršiti i druge manje izmene Zakona, usled određenih nepreciznosti u tekstu Zakona koje su dovodile do problema u praksi.

Javna rasprava o Nacrtu zakona trajaće do 20. decembra 2013. godine. Više informacija pronađite na sajtu nadležnog Ministarstva.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!