Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Jason Romeyko je novi član Golden Drum kuće slavnih

REGION – Obeležavajući 27 godina Golden Drum festivala, organizatori su sa zadovoljstvom ispisali ime Jasona Romeyka, globalnog izvršnog kreativnog direktora Serviceplan Group iz Nemačke, u Golden Drum kuću slavnih.

“Da kažem da sam dirnut mojim prijemom u Golden Drum kuću slavnih, malo je. Pre bih rekao da su me preplavila osećanja iz razloga što su prethodna 24 dobitnika ovog priznanja, mnogi od njih kolege na koje se ugledam i koji su oblikovali industriju, glasali za mene da delim ovu čast sa njima. Zahvalan sam festivalu Golden Drum za ovo životno priznanje. Tera me da zastanem i pogledam na svoju karijeru sa zahvalnošću svima onima koji su mi pomogli na mom putu, ali i da pogledam u budućnosti jer ću uvek biti dobar onoliko koliko je dobra moja sledeća ideja,” rekao je Jason Romeyko.

Jason je svojim vrednostima i duhom dao veliki doprinos uspostavljanju, razvoju i uspehu oglašivačke industrije Nove Evrope. Nije samo prisustvovao festivalu i takmičio se za nagrade, već je i doprineo istom sa svojim novim idejama i predstavio je mnogo kreativnih zvezda. Kako bi zaista potaknuo kreativnost, Jason je imao, kako ih on zove, wigwams sesije, kreirane da inspirišu ljude i uklone mentalne barijere koje guše potencijalno dragocene ideje. Otkako je na funkciji globalnog izvršnog kreativnog direktora kompanije Serviceplan Group, Jason je na misiji da deli svoju filozofiju i kreativni način razmišljanja unese u svih 17 zemalja gde deluje Grupa. Jason je osoba koja je osmislila koncept ÜberCreativity, što znači “magija se desi kada svi delovi ćuće komunikacija sastanu i kreiraju svetske ideje.”

Više informacija možete pročitati na sajtu https://goldendrum.com/

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!