Jana 800 by Saatchi&Saatchi Hrvatska

REGION – Janin izvor skriven je u srcu zemlje na jedinstvenoj dubini od neverovatnih 800 metara. Dubina Janinog izvora nenadmašna je u svetskim razmerama, stoga se malo koja voda na svetu može pohvaliti izvorom koji osigurava ovakav kvalitet. Ovaj jedinstveni izvor skriven ispod pitomih brežuljaka okruženih zelenilom Žumberačkog gorja zaštićen je slojevima tla i stenama starim milionima godina. Upravo je zato Jana netaknuta i zaštićena od bilo kojeg ljudskog uticaj sve do samog trenutka ispijanja. Ova Janina jedinstvenost bila i inspiracija za Janinu komunikacijsku platformu Duboko iznad svih.

U protekle dve godine Jana je u fokus svoje komunikacije stavila osobe koje su svojim pogledom na život i posvećenošću uspehu istinski jedinstvene, te su same po sebi – duboko iznad svih. Goran Čolak, svetski rekorder u ronjenju na dah i astrofizičarka Vernesa Smolčić svima su pokazali šta je u životu moguće postići ako duboko u sebi pronađemo inspiraciju za iznadprosečna dela.

Kao nastavak kampanje Duboko iznad svih, Jana ovih dana javnosti predstavlja limited edition pakovanje svoje jedinstvene vode. Jana 800, nova limited edition etiketa, zapravo je posveta Janinom izvoru kojom se slavi njegova jedinstvenost – dubinu od 800 metara. Dizajn potpisuje kreativna agencija Saatchi&Saatchi Hrvatska.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari