Jačanje New Moment regije!

New Moment ideje sa Ohrideje (godišnji regionalni New Moment festival i teambuilding) sprovodi u delo. Goran Rudinac, direktor digitalne agencije u beogradskom New Moment-u, preuzeo je regionalnu poziciju.

U cilju razvoja digitalnih servisa u regionu, jedan od prvih koraka biće kreiranje Production Hub-a u kancelariji u Banjaluci: tim dizajnera i developera koji će se pre svega baviti produkcijom digitalnih elemenata i proizvoda sa ciljem da HUB opslužuje sve NM agencije u regionu.

„Preko 10 godina sam deo najepše New Moment priče. Kada kažem priče, stvarno to mislim. New Moment je meni pružio mnogo, ponosan sam što sam imao priliku da kroz posao upoznam divne ljude, divne klijente i da radim sa velikim svetskim imenima, kao što su: P&G, Nike, Pernod Ricard, Ford, Nokia, Eurobank, Eagle Hills i mnogi drugi. Bavim se digital marketingom. Vodio sam tim koji je nagrađen za svoj rad više puta. Od danas svoju karijeru nastavljam u istoj agenciji, sa istom energijom i ljubavlju prema poslu koji obavljam, ali na poziciji Regionalnog direktora iz oblasti digital marketinga. Razvoj digitalnih rešenja i usluga u regionu, edukacija, protok ideja, informacija, ponuda, spremanje velikih pitchev-a, izrada detaljnih strategija i prezentacija istih su samo neke od aktivnosti koje ću da obavljam na novoj poziciji. Nastavljamo da gledamo u zvezde, sanjamo svoje uspehe i koristimo potencijal New Moment regiona“, rekao je Goran Rudinac.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari