#izazov2021: REINVENTION – više ništa nije isto

Sedmi po redu, regionalni forum komunikacionih lidera – IZAZOV 2021 biće održan 6. i 7. aprila u Beogradu, pod sloganom „MAKE IT BIGGER“. Reč je o interaktivnom poslovnom događaju, prvom ovog tipa u regionu, namenjenom isključivo profesionalcima iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću i digitalnih komunikacija iz kompanija i agencija.

Kao i svake godine, pripremili smo bogat i raznovrstan program, a jedna od tema na događaju biće i REINVENTION – više ništa nije isto (powered by Ovation BBDO).

Sa globalnim potresom kojeg je donela nova stvarnost, promenili su se i biznis modeli. Kao i uvek kada je evolucija u pitanju, prilagođavanje je nužna pretpostavka uspeha, ali i samog opstanka. To moraju da urade i agencije.

Kolaboracije, plasiranje novih proizvoda, zauzimanje novih tržišnih teritorija u koje agencije do sada nisu ulazile, samo su neki od modela prilagođavanja.

Na ovu temu govoriće NEMANJA OBRADOVIĆ, Art Director i SONJA KALUŠEVIĆ, Account Director, Ovation BBDO.

Panel je zakazan za 6. april sa početkom u 16.30h. Više informacija o programu i govornicima pogledajte na sajtu https://izazovforum.rs/


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari