Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

#izazov2021: Koliko vredi agencijski rad? (powered by Drive Agency)

Sedmi po redu, regionalni forum komunikacionih lidera – IZAZOV 2021 biće održan 6. i 7. aprila u Beogradu, pod sloganom „MAKE IT BIGGER“. Reč je o interaktivnom poslovnom događaju, prvom ovog tipa u regionu, namenjenom isključivo profesionalcima iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću i digitalnih komunikacija iz kompanija i agencija.

Kao i svake godine, pripremili smo bogat i raznovrstan program, a jedna od tema na događaju biće i Koliko vredi agencijski rad? (powered by Drive Agency)

U okviru ove teme razgovaraćemo o tome koliko su agencije zadovoljne naknadama koje su klijenti spremni da plate za njihov rad, a da li su klijenti zadovoljni uslugom koji dobijaju za određeni novac; da li je plaćanje agencija na osnovu rezultata rada svetlo na kraju tunela; da li je fiksna cena za klijente najpovoljnija opcija; kada je pravi trenutak za razgovor o povećanju agencijske naknade; kako obezbediti nezavisnost od velikih klijenata i preživeti njihov odlazak.

Na ovu temu govoriće NATAŠA PAVLOVIĆ, Chief Marketing Officer, Mercator-S; BOJAN STANKOV, Managing Director, Communis DDB; MARIJA JOKSIMOVIĆ, Managing Director, SVA New Concept; ALEKSANDRA DILEVSKA, CEO Croatia & N. Macedonia, COO Adriatic, Publicis Groupe; MILENA MIĆANOVIĆ, Head of Marketing and PR, Vojvođanska banka, OTP Group. Razgovor će voditi DANKA TRBOJEVIĆ, Managing Director, DRIVE Agency.

Panel je zakazan za 6. april sa početkom u 13h. Više informacija o programu i govornicima pogledajte na sajtu https://izazovforum.rs/

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

5,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!