Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

IZAZOV 2019 krajem marta u Beogradu!

Nakon uspeha regionalnog foruma komunikacionih lidera IZAZOV u protekle četiri godine, portal Marketing mreža nastavlja sa umrežavanjem i edukacijom kolega iz struke.

Peti regionalni forum komunikacionih lidera – IZAZOV 2019 biće održan 25. i 26. marta u hotelu Hyatt Regency u Beogradu, pod sloganom “Istina ili izazov – pitanje je sad?”

IZAZOV je interaktivni B2B događaj, prvi ovog tipa u regionu, namenjen isključivo profesionalcima iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću i digitalnih komunikacija iz kompanija i agencija. Namenjen je onima koji veruju u ono što rade, koji imaju šta da pokažu i šta da kažu, a isto tako žele da daju svoj doprinos da tržište marketinških komunikacija u regionu postane prijatnije i pogodnije za poslovanje, a sve u cilju razvoja zdrave konkurencije.

Na forumu će biti zastupljen širok spektar tema, od trendova u integrisanim komunikacijama do stanja na tržištu marketinških komunikacija u regionu. Poseban segment foruma biće posvećen podsticanju dijaloga između kompanija i agencija. Mnoge kompanije i agencije će, kroz interaktivne radionice, teambuilding i druge sadržaje, aktivno učestvovati u forumu i otvoriti dijalog na ključne teme iz struke.

Ako vas zanima kakvo je stanje struke na tržištima regiona, kako i šta rade agencije, šta klijenti očekuju od agencija, ko su ljudi sa kojima ćete sutra sarađivati, kako razmišljaju, koliko prate trendove, pozivamo vas da prihvatite IZAZOV i učestvujete na petom forumu komunikacionih lidera.

Na IZAZOVU 2018 učestvovalo je preko 250 stručnjaka iz oblasti marketinga i komunikacija, iz više od 72 agencije i 98 kompanija iz celog regiona, među kojima su i Microsoft, HEINEKEN Srbija, MasterCard, Eurobank, Vip Mobile, Bambi, Zlatiborac, Delta Holding, PepsiCo, Nestle i drugi.

Cena kotizacije iznosi 17.000 dinara

Za rane prijave do 20. januara: 13.500 dinara

Za tri i više kotizacija odobren je popust od 10%. Članovima UEPS, IAB Srbija, IAA Srbija, Srpske asocijacije menadžera, DSOJ i drugih strukovnih udruženja u regionu odobren je popust na kotizaciju u visini od 10%. Popusti važe isključivo za punu cenu kotizacija.

Prijave traju do 8. marta, a broj mesta je ograničen.

Zbog veoma specifičnog programa, koncepta i kvaliteta sadržaja, priliku za učešće na ovogodišnjem forumu dobiće ograničen broj agencija i kompanija, te vas ovom prilikom pozivamo da se aktivno uključite i na vreme potvrdite svoje učešće. 

Za više informacija: ivana@marketingmreza.rs

FacebookTwitterLinkedIn

Zvaničan haštag foruma: #izazov2019

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

3,50 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!