IZAZOV 2018 početkom marta u Beogradu!

Nakon uspeha regionalnog foruma komunikacionih lidera IZAZOV u protekle tri godine, portal Marketing mreža nastavlja sa umrežavanjem i edukacijom kolega iz struke. Četvrti regionalni forum komunikacionih lidera – IZAZOV 2018 biće održan 12. i 13. marta u hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu, pod sloganom „Transformiši svoj biznis!“

IZAZOV je interaktivni B2B događaj, prvi ovog tipa u regionu, namenjen isključivo profesionalcima iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću i digitalnih komunikacija iz kompanija i agencija. Namenjen je onima koji veruju u ono što rade, koji imaju šta da pokažu i šta da kažu, a isto tako žele da daju svoj doprinos da tržište marketinških komunikacija u regionu postane prijatnije i pogodnije za poslovanje, a sve u cilju razvoja zdrave konkurencije.

Ideja ovog foruma jeste da kroz interaktivan sadržaj i razmenu iskustava doprinese razvoju marketinške i PR industrije, ali i podstakne regionalnu saradnju između agencija i oglašivača. Učesnici foruma imaće priliku da prihvate IZAZOV, otvore dijalog na ključne teme iz struke, ali i kroz interaktivne radionice bolje upoznaju svoje buduće poslovne partnere.

Na IZAZOVU 2017 učestvovalo je preko 250 stručnjaka iz oblasti marketinga i komunikacija, iz više od 65 agencija i 70 kompanija iz celog regiona, među kojima su i Microsoft, Eurobank, Ušće Shopping Centar, IKEA, Vip Mobile, HEINEKEN Srbija, Delta Holding, Vojvođanska banka, Societe Generale Banka i mnogi drugi.

Cena kotizacije iznosi 15.000 dinara

Za tri i više kotizacija odobren je popust od 10%. Članovima UEPS, IAB Srbija, IAA Srbija, Srpske asocijacije menadžera, DSOJ i drugih strukovnih udruženja u regionu odobren je popust na kotizaciju u visini od 10%.

Prijave traju do 23. februara, a broj mesta je ograničen.

Zbog veoma specifičnog programa, koncepta i kvaliteta sadržaja, priliku za učešće na ovogodišnjem forumu dobiće ograničen broj agencija i kompanija, te vas ovom prilikom pozivamo da se aktivno uključite i na vreme potvrdite svoje učešće. 

Za više informacija: ivana@marketingmreza.rs

FacebookTwitterLinkedIn

Zvaničan haštag foruma: #izazov2018


Oceni tekst

5,00 od 5
Loading...

Komentari