Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Izabrani najbolji influenseri u Srbiji u čak 16 kategorija!

Na gala manifestaciji u BelExpo centru u Beogradu, pred oko 400 zvanica, konačno je otkriveno ko su najbolji domaći influenseri koji kreiraju mišljenje novih generacija. U organizaciji digitalnog kreativnog studija WANNABE MEDIA i najposećenijeg fashion, beauty i lifestyle magazine-a u Srbiji, WANNABE MAGAZINE, dodeljene su WANNABE DIGITAL AWARDS powered by Philips Lumea u čak 16 kategorija, a na black carpet-u su se pojavile brojne Internet zvezde – Jana Dačović, Lea Stanković, Anastasija Đurić, Iva Chu, Nichim Izazvan, Lea Davogić, Andrija Jo, Dunja Jovanić i mnogi drugi. Deo programa je bio i jedinstveni modni performans koji je prikazao aktuelne trendove vodećih modnih brendova koje nudi Fashion Company.

I dok se na sajtu wannabedigitalawards.com u zadnje dve nedelje oktobra vodila velika “bitka” u kojoj su fanovi influensera davali svoje glasove favoritima, konačni izbor pobednika je doneo žiri. Nagrada u kategoriji FASHION BLOGGER OF THE YEAR 2018, pripala je dami koja je ujedno bila nominovana u najviše kategorija, Anastasiji Stashi Đurić, čime je i zvanično počelo proglašenje pobednika. Tako je za BEAUTY BLOGGER-a godine proglašena Tamara Ćosić poznatija kao Lepa svaki dan. Nagrada LIFESTYLE BLOGGER godine otišla Branislavi Antović. TrippinSrbija su proglašeni za najbolje u kategoriji TRAVEL BLOGGER, dok je u kategoriji FOOD BLOGGER godine nagrada otišla u spretne ruke Minje Nikolić Bogdanovski koja nas godinama očarava kulinarskim umećem na svom blogu Minjina Kuhinjica.

Kada je Instagram u pitanju, za FASHION INSTAGRAMMER-a 2018. godine, proglašena je Nađa Stanojević, dok je za LIFESTYLE INSTAGRAMMER-a godine proglašen mladi modni fotograf Dušan Petrović.

Da YouTube definitivno jeste najbrže rastuća društvena mreža i kod nas pokazuje ozbiljna konkurencija u svim YT kategorijama. Za MAKEUP YOUTUBER-a godine proglašena Sofija Grijak, mlađanoj Jani Dačović pripala je nagrada LIFESTYLE YOUTUBER godine; TRAVEL YOUTUBER-i godine su Ana Marija i Saša i njihov inspirativni kanal Štikla Kafa Kravata, dok je za VLOG YOUTUBER-a godine proglašena popularna Dunja Jovanić.

U kategoriji SKETCH YOUTUBER 2018, nagradu je odneo popularni Yasserstein koji je u svom govoru naglasio važnost i pozvao svoje online kolege da pozitivno utiču na mlade generacije koje ih prate; za GAMING YOUTUBER-a godine proglašen je Stefan Vuksanović aka Muđa, dok su nagradu YOUTUBER godine dobili sjajni Stuberi!

RISING STAR kategorija je imala najviše finalista, što samo govori u prilog tome da je influenser marketing i dalje u ekspanziji, ali i da u Srbiji ima mnogo kreativnih i sposobnih, mladih ljudi. Pred žirijem je zaista bio težak zadatak, ali u impresivnoj konkurenciji, nagradu je osvojila Ivana Džamić Dživ.

Pre proglašenja poslednje kategorije, PEOPLE’s CHOICE 2018, na scenu je izašao Gazda Paja i oduševio publiku sa svojim novim hitom – Tesla! U takvoj, naelektrisanoj atmosferi, Gazda Paja je i proglasio pobednika pomenute kategorije, preduhovitog i prezabavnog momka, kako na svom kanalu, tako i uživo – Stefana Pavlovića Caleta, koji je kao posebnu nagradu dobio i flašu MOET & CHANDON penušavog vina od šest litara, od kompanije Energy Star International.

Veče je završeno popularnim hitom Gazda Paje, “Soma evra”, ali i sjajnim after partyjem.

Prijatelji projekta i sponzori: Philips Lumea, Fashion&Friends, UniCredit Bank, Doncafe Barista Espresso, Avon, Renault.

Medijski partneri: Naxi radio, Radio 3, Radio Top FM, Marketing mreža, City Magazine, FOX. Posebnu zahvalnost na profesionalizmu i impersivnoj sceni, dugujemo kompaniji Chameleon.

PROJEKAT

spot_img

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

1,92 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

1 KOMENTAR

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!