Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Ivica Vidović napustio McCann Zagreb

REGION – Nakon 24 godine na čelu McCann Zagreb, Ivica Vidović napušta ovu agenciju. U ove 24 godine postojanja McCann Zagreb osvojio je brojne nagrade i priznanja na relevantnim domaćim i stranim festivalima kreativnog oglašavanja, radio je za više od 300 klijenata iz raznih industrija i ostvario preko 400 miliona evra prihoda, saopštila je ova agencija .
„Srećan sam i ponosan što sam imao priliku učestvovati u stvaranju jedne od prvih međunarodnih agencija u Hrvatskoj i među prvima u čitavoj srednjoistočnoj Evropi. Agencija je ubrzo postala, a evo i ostala, jedna od najvećih i najuspešnijih, no ono što ostaje najvrednije u tome je velik broj mladih, kreativnih i stručno osposobljenih ljudi koji su prošli McCannovu školu i kulturu doprinoseći svojim privrženim radom, ne samo agenciji, nego i poslovnoj učinkovitosti naših brojnih klijenata“, izjavio je Ivica Vidović koji je na čelu agencije bio od samog osnivanja.
Ivica Vidović odlazi u penziju, a na mestu predsednika Uprave dolazi Mario Fraculj, dosadašnji direktor i menadžer s dugogodišnjim iskustvom u marketinškoj industriji.

Foto: McCann Zagreb

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!