Ivana Parčetić Mitić u žiriju međunarodnog White Square festivala!

Osnivač i CEO portala Marketing mreža Ivana Parčetić Mitić izabrana je za članicu Mass Media žirija u okviru prestižnog međunarodne festivala White Square. White Square nagrade dodeljuju se već deset godina najboljim agencijama i oglašivačima, čije kampanje dostižu maksimalnu kreativnost i demonstriraju posvećenost inovacijama u oglašavanju.

“Veoma se radujem pozivu da budem članica žirija ovog prestižnog međunarodog festivala. Uprkos promenama u našoj industriji, nagrade ostaju među najprestižnijim i jedan su od najboljih pokazatelja trendova u advertajzingu“, rekla je Ivana Parčetić Mitić.

Poziv na učešće u međunarodnom žiriju veliko je priznanje za dosadašnji rad Marketing mreže, kao i za celokupnu kreativnu industriju u Srbiji. Ivana, kao osnivač i glavna urednica Marketing mreže, imala je priliku da učestvuje u radu nekoliko značajnih domaćih i regionalnih žirija za dodelu nagrada.

White Square festival je najavio i žirije u drugim kategorijama, na čijim listama se nalaze neka od najpoznatijih imena iz sveta kreativnosti i komunikacija. Festival White Square održava se od 19. do 21. aprila ove godine u Minsku, Belorusija i jedan od vodećih kreativnih festivala u istočnoj Evropi.

Više informacija pronađite OVDE.


Oceni tekst

5,00 od 5
Loading...

1 komentar

Komentari