Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Ivana Parčetić Mitić u žiriju međunarodnog takmičenja PHNX 2024 Awards

Ivana Parčetić Mitić, osnivač i CEO Marketing mreže, ove je godine izabrana da bude članica žirija PHNX 2024 Awards, prestižnog međunarodnog takmičenja kreativne industrije.

„Velika je čast biti deo žirija ovako prestižnog međunarodnog takmičenja kreativne industrije. Ujedno, to je i odgovornost, jer će žiri imati zadatak da odabere najbolje globalne projekte u različim kategorijama za ovu godinu. Raduje me prilika za razmenu iskustava i znanja sa globalnom kreativnom zajednicom, ali i prilika za nove kontakte i saradnje. Osim toga, privilegija je predstavljati Srbiju na ovom međunarodnom takmičenju”, rekla je Ivana Parčetić Mitić.

PHNX Awards pokrenut je 2020. godine, u jeku pandemije, a imao je za cilj da prepozna vitalnu ulogu koju kreativnost igra u društvu. Žiri PHNX Awards sastavljen je od vrhunskih kreativaca, lidera u industriji, marketinških stručnjaka, stratega, novinara i konsultanata iz svih krajeva sveta.

Prijave su otvorene do 5. aprila, a finalisti će biti objavljeni 24. aprila.
Više informacija o konkursu i nagradama, kao i prijave dostupne su na linku https://www.adforum.com/torch/phnx-2024

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!