Ioanna Mingou na festivalu #kaktus2019!

Ioanna Mingou, Director in Consumer Marketing u kompaniji Mastercard Europe, jedna je od ključnih predavača ovogodišnjeg festivala KAKTUS 2019. Ona će zanimljivim predavanjem na temu „Power of Priceless – Brand Identity Evolution“ otvoriti drugi dan festivala – Dan talenata (powered by Mastercard).

Ioanna je stručnjak za marketing sa više od 15 godina iskustva u međunarodnim kompanijama. Od 2008. godine deo je Mastercard marketing tima. U Mastercard Europe, ona trenutno nadgleda brend i advertising kampanje kao Director in Consumer Marketing na regionalnom i na nivou pojedinačnih tržišta.

Ima veliko iskustvo u oblasti advertajzinga i komunikacija, pozicioniranja, kao i tehnikama izgradnje brendova. Ioanna se specijalizovala za odnose s javnošću i korporativne komunikacije, consumer i merchant marketing.

S obzirom da je ove godine 5. jubilarni festival KAKTUS, organizatori obećavaju najkvalitetniji program do sada i veliki broj zanimljivog sadržaja 29. i 30. oktobra u Madlenianum Opera&Theatre. Program i spisak predavača možete pronaći na sajtu festivala.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari