Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

#InTheMoodFor Real Summer

Ove godine smo se za leto spremali na malo drugačiji način. Extreme Intimo je u saradnji sa McCann Beograd digitalnim timom predstavio novu kolekciju kupaćih kostima na tržištima Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije, Češke i Rusije.

#InTheMoodFor kampanja odvijala se u nekoliko faza. Najpre je intrigantnim dizajnom javnosti predstavljen samo deo nove kolekcije, koju su zatim promovisale i poznate influenserke, a celokupna kolekcija predstavljena je u okviru revije u Big Fashion Shopping Centru. Kampanja je privukla posebnu pažnju zanimljivim vizualima koji prenose poruku da možemo biti spremni za pravo leto i pre nego što ono stigne.

„Želeli smo da raznim nebrendiranim formatima isprovociramo pažnju fanova aludirajući na sve uobičajene fejk vizuale leta. Znate ono kad u sred maja gledamo obrađene fotografije zgodnih žena na belom pesku između palmi na Bahamima? E pa, u ovoj kampanji, umesto vode (mora i bazena) imali smo tepih sa printom vode, povetarac u kosi od ventilatora, dušek za vodu na suvom, šargarepe iza morske pozadine i druge detalje kojima smo vidno naglasili da je sve snimljeno u studiju. Upravo zato devojka na bilbordu seče reč FAKE – jer je raspoložena za pravo leto“, rekao je Marko Živković, Associate Technical & Interactive Manager, McCann Beograd.

Mirjana Lončarević, izvršni direktor za dizajn i marketing, Extreme Intimo, dodala je: „Extreme Intimo je prepoznatljiv brend koji prati modne trendove i spaja dve strasti: želju da se osećamo prijatno u svojoj koži i ljubav prema modi. McCann Beograd pomogao nam je da na vrlo zanimljiv način predstavimo novi plažni program i inspirišemo sve naše fanove da spremni, nesputani i u dobrom raspoloženju dočekaju naredno leto. Mi smo se zabavili tokom rada i, što je najvažnije, reakcija javnosti je pozitivna.“

Među poznatim influenserkama koje su učestvovale u kampanji nalaze se Sara Jo, Mima Zečević, Vanja Milićević, Nada Fitt i Ana Vukosavljević.

Digitalni kreativni direktor: Vladimir Ćosić
Akaunti: Marko Živković, Petra Rogić
Kreativci: Zdravko Kevrešan, Sandra Stojanović
Content specijalisti: Milica Zeljković, Jovana Radovanović, Sara Vermezović, Vladimir Kondžulović

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!