Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Internet domeni štite dobre ideje

Redovna jesenja edukativno-promotivna kampanja Registra nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS) kreće početkom oktobra pod nazivom „Registruj čim pomisliš!“ i traje narednih nekoliko meseci. Cilj kampanje je da korisnicima Interneta u Srbiji ukaže na prvi korak u zaštiti svake nove ideje vezane za posao, život ili zabavu, a to je registracija naziva internet domena. Pritom, treba imati uvek u vidu da Google u pretrazi daje prednost sajtovima na lokalnim, nacionalnim internet domenima, kakvi su upravo .RS i .СРБ.
U svetu je danas uobičajeno da se pre realizacije neke nove poslovne ili druge ideje, proveri da li je slobodan i naziv internet domena – za naziv nove firme ili organizacije, budućeg brenda, ličnog bloga ili društvene akcije… Ozbiljni ljudi svoje ideje štite registracijom odgovarajućih naziva domena, jer ko ih prvi registruje – njegovi su. Dobra ideja zaslužuje da odmah dobije i svoj naziv domena, a kasnije on može da se koristi kao deo veb i e-mail adrese. Jesenja kampanja je namenjena svima koji Internet prepoznaju kao idealno okruženje za razvoj svojih dobrih ideja.
Na internet sajtu „Dom domaćih domena“, na adresama domen.rs i домен.срб, objašnjeno je zašto je dobro imati svoj naziv .RS i .СРБ domena, kako ih pravilno odabrati i gde i kako mogu da se registruju. Tu su i korisna uputstva o izradi internet sajtova i načinima dobre promocije na Internetu, kao i najčešća pitanja i odgovori o internet domenima.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!