today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Interakt 20. i 21. maja u Parizu

SVET – IAB Europe u partnerstvu sa Cristal Festival Network – 2C Associes pobrinuo se ove godine za organizaciju Interakt konferencije. Konferencija je predhodnih godina održavana u Barseloni, dok će se ove godine 20. i 21. maja po prvi put održati u Parizu. Interakt će, kao i do sada, okupiti celu evropsku digitalnu advertajzing industriju.
Zajedno sa svojim članovima, koje čine kompanije i nacionalne asocijacije iz 28 zemalja, IAB Europe zastupa preko 5.500 organizacija. Prilikom potpisivanja partnerstva Christian Cappe, director 2C Associes, rekao je da partnerstvo sa Interaktom promoviše znanje i iskustvo i simbol je međunarodnog razvoja na polju digitalnog oglašavanja i novih tehnologija.
Konstantin Kamaras, predsednik IAB Europe, osnivač i član odbora izjavio je da je ambicija Interakta da bude konferencija broj jedan za evropsku digitalnu advertajzing industriju. Takođe je rekao da IAB Europe želi da ojača ekonomski i društveni uticaj ove industrije, podsticanjem povoljnijih uslova za dalji razvoj.
Interakt je konferencija od velikog značaja, gde se vodeći evropski oglašivači, stručnjaci iz digitalne industrije, agencije i vlasnici medijskih kuća okupljaju u cilju razmene iskustava, debata i inspiracija za buduće projekte.

Više informacija o konferenciji Interakt progledajte na sajtu http://interactcongress.eu/index.html

Izvor: IAB Srbija

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!