Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

INSIDE TRENDS – konferencija eksperata CEE o trendovima u globalnom biznisu

Najpoznatiji haker na svetu Kevin Mitnik, kreator letećih automobila Juraj Vačulik ili osnivač kompanije za algoritme koji će zameniti testiranje lekova na ljudima Igor Bogićević, samo su neka od imena govornika na Biznis Insajder INSIDE TRENDS konferenciji, koja se 18. i 19. oktobra održava u Varšavi. Učesnici konferencije odgovaraće na pitanja o uticaju novih tehnologija i načinu na koji one menjaju svet biznisa, nauke i medicine. Događaj koji se održava u varšavskom ‘Centrum Praskie Koneser’ organizuje Biznis Insajder Poljska.

Biznis Insajder INSIDE TRENDS konferencija podeljena je u tri tematske celine: FINTECH, LIFE SCIENCE i BUSINESS 4.0. Dvodnevnu konferenciju posetiće 1.000 ljudi iz sveta medija, nauke, marketinga i biznisa koji će učestvovati i pratiti predavanja, debate i radionice govornika iz celog sveta, među kojima su: Kevin Mitnik, najpoznatiji haker na svetu i autor knjiga „Umeće provale“ i „Umetnost obmane“, Igor Bogićević, CTO i osnivač “Seven Bridges Genomics”, kompanije koja pravi baze podataka genoma. Njegove analize mogu doprineti prevenciji epidemija, smanjiti troškove medicinskih usluga i isključiti medicinske testove na ljudima menjajući ih specijalnim algoritmima. Juraj Vačulik, ko-osnivača i CEO “AeroMobil”, kompanije koja pravi leteće automobile takođe će učestovati na konferenciji kao i Tomas Krog Jensen, generalni direktor “Copenhagen FinTech”, organizacije koja želi da dansku prestonicu pretvori u finansijski centar, kao i Atanas Rajkov, direktor razvoja poslovanja “Vibera” za CIS & CEE, kompanije koja nudi svetski poznatu platformu za komunikacije. Profesor Feliks Oberholcer-Ge sa “Harvard Business School” odgovoran za istraživanje poslovnih strategija, posebno u oblasti medija, takođe će učestvovati na konferenciji.

– Teško da postoji i jedna industrija koja danas nije pogođena ubrzanim tehnološkim napretkom. Mediji i advertajzing sektor su već prošli kroz te promene iako još veće tek dolaze sa sve širom upotrebom glasa kao interfejsa, AR i ‘Big Date’. Način na koji pravimo marketinške strategije se dramatično promenio, a još mnogo toga treba da naučimo, kaže Jovan Protic, COO Onet-RAS Poljska Grupa.

– Sa blokčejnom, kripto valutama i AI, finansijski sektor takođe više neće biti isti. Iako se puno govori, retki su jednostavni odgovori i lako svarljive informacije koje govore o tome kakve su nam strategije potrebne za fintech. Hrana koju jedemo proizvodiće se uz veliku pomoć tehnologije i podataka, dijagnostika u medicini prolazi kroz ogromnu promenu i koristi prednosti tehnologije u sve većoj meri. Medicina o kojoj govorimo, biće mnogo više prilagođena našim genomima, ističe Protić.

Prisustvo na konferenciji potvrdili su i: Laurenti Arnault, CEO WT Vox, kompanije koja podržava modne inovacije koristeći virtuelnu realnost i veštačku inteligenciju, Arkadius Hajduk, predsednik Upravnog odbora MEDDO S.A., kompanija koja nudi zdravstvenu tehnologiju kroz AI/ML; Edita Kocjik, poslovna žena godine u 2014. u dve kategorija, ko-osnivač i CEO SiDLY, tehnološke kompanije koja je razvila sistem telecare nege zasnovan na osnovu SiDLY Care telemedicine band; Vojček Radomski, CEO i osnivač StethoMe™, prvog svetskog elektronskog stetoskopa za kontrolu zdravlja respiratornih organa; Tomaš Čekovic, ko-osnivač i partner u MCI Capital fund; Fedele Di Maggio, ko-osnivač i CEO DiPocket Limited, kreator aplikacije za upravljanje finansijama; Karol Sadaj, direktor u kompaniji koja nudi inovativna rešenja u oblasti međunarodnog plaćanja uključujući Revolut multi-valutnu karticu; Macej (Mat) Szurek, ko-osnivač i CMO RemmedVR, kompaniji koja radi na upotrebi virtuelne realnosti u medicini; Lukaš Dilag, osnivač i CEO VoicePIN, kompanije koja radi na upotrebi tehnologije prepoznavanja glasa u poslovne svrhe i Ros Slejght, CSO konsultantske kuće SOMO, ekspert za ponašanje potoršača i promene tržišta, posebno na mobajlu. Bartoš Borucki, sa Interdisciplinarnog Centre za matematički i kompjuterski modeling na Univerzitetu u Varšavi, takođe će učestvovati na konferenciji. On je uključen kao podrška u radiologiji, dijagnostici i hirurgiji upotrebom matematčkih modela, mašina za učenje, veštačke inteligencije i vizualnih metoda.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!