Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Inicijativa „U ime obitelji“ nakon logoa ukrala i fotografiju

REGION – Nakon što je ukrala logo neprofitne jevrejske organizacije Jewish Family, inicijativa „U ime obitelji“ sada je na svojim plakatima objavila i fotografiju iranske grafičke umetnice Bahareh Bisheh objavljene na Flickr-u (bez navođenja izvora).
Fotografija prikazuje devojčicu koja leži na tlu na kojem je kredom nacrtana žena. Na plakatu inicijative piše: „Ova devojčica nikada nije videla svoju majku pa je nacrtala kredom i zaspala na njoj. Svakom detetu trebaju mama i tata!“ Kako ističe Libela.org, na Facebook stranici inicijative „U ime obitelji“ pedantno se brišu svi komentari koji inicijativu optužuju za ovu krađu.
U komentarima ispod fotografije sama umetnica je objasnila o čemu se na fotografiji radi nakon što su neki komentarisali usamljenu devojčicu: „Ova devojčica je moja rođaka i zaspala je na asfaltu ispred moje kuće. Verovatno se igrala te samo legla i zaspala. Popela sam se na sto kako bih je fotografisala. Ne radi se o napuštenom detetu i nema nikakve tragične priče. Iskoristila sam priliku za kreativnost, to je stil fotografisanja“, napisala je.
Zanimljivo je da je autorka već obaveštena o tome da je njenu fotografiju iskoristila inicijativa „U ime obitelji“. Hrvatski su joj građani to već poručili u komentarima fotografije te joj savetuju da ih tuži.

Više informacija pročitajte na portalu index.hr.

PROJEKAT

spot_img

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!