IMMOFINANZ pokreće „easy shopping“ međunarodnu kampanju!

IMMOFINANZ je standardizovao marketinšku strategiju za svoj međunarodni STOP SHOP brend ritejl parkova koji je prisutan na skoro 70 lokacija u osam zemalja. Novi slogan “easy shopping“ (laka kupovina ) sažima ključne osobine ovog brenda: STOP SHOP predstavlja poželjnog i praktičnog lokalnog dobavljača sa širokim asortimanom proizvoda koji nude dobar odnos cene i vrednosti, a ujedno je lako dostupan zahvaljujući dobroj saobraćajnoj povezanosti.

Sve promotivne kampanje biće kreirane u sedištu kompanije u Beču i koristiće se za promovisanje u svim zemljama u kojima ovaj brend operiše. Aktuelna “povratak u školu“ kampanja obeležila je početak ovog marketinškog pristupa.

“Sproveli smo reprezentativno istraživanje tržišta za svih 67 STOP SHOP lokacija kako bismo identifikovali takozvane osobine brenda, to jest razloge zašto ljudi posećuju STOP SHOP parkove. To je stvorilo osnovu za naš novi “easy shopping“ (laka kupovina) slogan,” istakao je Bernard Klajn (Bernhard Klein), šef za međunarodni marketing i brend menadžment u kompaniji IMMOFINANZ. “Reklamni vizuali donose i neke zabavne karakteristike brenda, koje prati slogan: STOP SHOP ima pravu ponudu za vas!“

Pored strategije i vizuelnog identiteta, redefinisan je i korporativni dizajn: reklamni logo je uvećan i biće korišćen uz slogan “ easy shopping“ (laka kupovina) sa smajlijem ispod samog logo-a.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari